CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat d’ex-treballadors de SHARP. Convoquen acte de protesta a Barcelona el 10 de desembre

Dilluns, 9 desembre, 2013

Som un grup de ex-treballadors de l'empresa Sharp - entre els quals ens trobem afiliats/des a CGT-, als que l'empresa en el seu moment ens va deixar sense treball, primer amb ERO temporals i finalment amb un d'extinció, no fa falta comentar com es van produir dits processos, ja que aquest últim amb la conseqüent venda de la planta de fabricació de Sant Cugat del Vallès està sent investigat per presumpta corrupció.

Els ex-treballadors/es de Sharp ens veiem obligats a manifestar-nos ja que l'empresa en el seu moment no va aplicar la pujada salarial que corresponia als anys 2010 i 2011, es va interposar una denúncia per part dels treballadors/es i la sentència ens dóna la raó, l'empresa ens dóna llargues i no paga el que ens deu. Això ens porta a preguntar-nos com és possible que una multinacional japonesa com Sharp pugui ser tan mesquina que després de deixar-nos en el carrer es negui a pagar els diners que ens deu, on està el famós honor del que fan gala?

Davant això hem acordat fer un acte de protesta el dimarts 10 de desembre. Hem quedat en el soterrani de la Plaça Catalunya de Barcelona, al costat dels FGC a les 9 del matí. Si vols acompanyar-nos t'esperem. Simplement volem el que és nostre, els nostres diners.

Ex-treballadors/es de Sharp

* Cal recordar que amb l'ERO d'extinció es van carregar totalment la secció sindical de CGT a Sharp.