CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat II Marxa contra l’atur, la precarietat i pels drets socials en Catalunya.

Diumenge, 20 juny, 2010

COMUNICAT II MARXA CONTRA L'ATUR, LA PRECARIETAT I PELS DRETS SOCIALS EN CATALUNYA - OCTUBRE 2010

El pròxim mes d'Octubre tindrà lloc a Catalunya la II Marxa contra l'atur amb els objectius de fer visible l'atur massiu, la precarietat i la reculada dels drets socials amenaçats amb noves retallades pels governs, sensibilitzar i mobilitzar a la classe treballadora i la ciutadania solidària amb les víctimes de la crisi de la cobdícia capitalista, i exigir una resposta positiva de les administracions a la nostra reivindicació d'un treball estable i digne per a tots, d'una vida amb drets socials i benestar.

Al llarg de la marxa es realitzaran diverses activitats i trobades amb la ciutadania i es presentarà la carta reivindicativa i de drets als ajuntaments de les localitats per on passi.

La II Marxa travessarà durant 6 dies les següents localitats de Catalunya:

1er dia: Inici en L'Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Martorell-SEAT, final a Rubí.

2º dia: Rubí, Terrassa, i final a Sabadell.

3er dia: Sabadell, UAB, Badia, Cerdanyola, Ripollet, final a Montcada i Reixac.

4º dia: Montcada, La llagosta, Mollet del Vallès, final a Granollers.

5º dia: Granollers, Montcada, Sant Adrià del Besòs, Badalona, i final a Sta. Coloma de Gramenet

6º dia: Sta. Coloma de Gramenet, itinerari per diversos barris populars de Barcelona fins a finalitzar en la Pça. de Sant Jaume.

Les organitzacions socials, cíviques i polítiques que promouen la II Marxa, criden als treballadors i treballadores, a la ciutadania solidària a incorporar-se activament en la preparació de la II Marxa contra l'atur, la precarietat i pels drets socials.

Barcelona, 18 de Juny de 2010

Entitats que inicialment donen suport la II Marxa contra l'atur a Catalunya: Assemblees treballadors/es en atur de Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat, Col·lectius d’aturats/des de Terrassa, Cerdanyola, Plataforma Los Lunes al sol, CCOO i Acció Jove, CGT, Co.bas, IAC, APUP Granollers, FAVB, Federació d'Associacions d'Immigrants del Vallés (FAIV), Marxa Mundial de les Dones (Catalunya), Mesa Cívica pels Drets Socials, Xarxa contra la precarietat i tancament d’empreses; Associació Socialisme XXI, Corrent Roig, Endavant, En Lluita, EUiA i Alternativa Jove, FARGA, ICV, Lluita Internacionalista, POR, PSUC-VIU, Revolta Global.

Telèfons de la Comissió de Comunicació II Marxa:

651 186 998, 678 884 362, 669 556 035

E-mail per a comunicar el suport a II Marxa:

marxacontraatur(arroba)gmail.com