CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat Secció Sindical CGT Ajuntament de Manresa: Per un sindicalisme independent i participatiu

Divendres, 1 abril, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

En l’actualitat, cada cop és més evident per part dels sindicats oficials amb pactes antisocials com en la reforma laboral, a una certa tendència al “grogisme-verticalisme”. I això és fruit de l’educació entusiasta a ésser corretges de transmissió de partits polítics, amb el conseqüent abandonament de la defensa dels interessos dels treballadors, que és la missió que els hi correspon com a sindicat.

Aquesta tendència general, en el nostre cas particular, com a integrants de la plantilla de l’ajuntament de Manresa, s’ha vist agreujada davant la passivitat que han mostrat els sindicats, davant l’agressió tan salarial com social, que han dut a terme l’actual equip de govern de l’ajuntament de Manresa.
CGT proposa una altra pràctica sindicalista, independent dels partits i que pretén participar amb les instàncies legals que el sistema permet. I per tot això, la candidatura de CGT a l’ajuntament de Manresa ens comprometem:

- A lluitar pel manteniment i consolidació de la totalitat de la plantilla de l’ajuntament de Manresa.

- A no deixar en paper mullat els preacords i drets laborals.

- Ens comprometem en la transparència en les reunions on tinguem representació sindical i donar veu a les inquietuds de totes i tots els treballadors.

- A defensar l’actual catàleg de llocs de treball i donant prioritat als nivells amb menys poder adquisitiu.

És per això que la secció sindical CGT ha promogut una llista que es presenta en les pròximes eleccions sindicals el proper 5 d’abril al comitè d’empresa.
En conseqüència, fem una crida al personal a donar suport amb el seu vot als nostres candidats de CGT a l’ajuntament de Manresa.

Secció Sindical CGT Ajuntament Manresa

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció