CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat transferència de dipòsits MAIG GLOBAL: 12 al 15 de maig.

Divendres, 11 maig, 2012

Les mobilitzacions i accions internacionals convocades en el marc del Maig Global (http://www.globalmay.org), i més concretament entre els dies 12 i 15 de maig (# 12M15M), tenen en la retirada massiva de dipòsits de la banca convencional una de les seves referències d'acció. (veure #optomatudinero a twitter )

La disconformitat amb els bancs i caixes, la necessitat de completar un sistema d'alternatives al capitalisme, la urgència per poder facilitar crèdit a iniciatives d'economia autogestionària, i la possibilitat d'efectuar inversions coherents amb determinades formes de pensar, motiven també aquesta proposta.

Recuperar la gestió col·lectiva i directa dels nostres recursos és fonamental en el camí de construir una societat en què les relacions humanes no estiguin supeditades al sistema financer i bancari.

Des de CASX volem sumar-nos i impulsar una campanya de TRANSFERÈNCIA GLOBAL, animant també a que altres alternatives financeres ètiques i cooperatives participin i es puguin beneficiar d'ella, especialment Coop 57 i FIARE.

CASX (Cooperativa d'Autofinançament Social en Xarxa), cooperativa sense interessos i assembleària, neix amb la ferma voluntat d'aportar noves eines per al desenvolupament de l'autogestió mitjançant el finançament col· lectiu i al seu torn, cooperar amb les iniciatives ja existents en el marc de la banca ètica i cooperativa.

Aquesta acció a més podrà ser recolzada per persones i col·lectius que vulguin sumar-se:

* Traient part dels diners dels comptes bancaris convencionals i dipositant en comptes ètiques i cooperatives.

* Buidant i tancant els comptes bancaris convencionals i fent ús de comptes ètiques i cooperatives.

* Les persones insolvents (deutores que no poden pagar als bancs), poden tenir una segona oportunitat en relació al seu insolvència, ja que existeix la possibilitat de continuar fent ús i gestionant estalvis, sempre des de comptes col · lectives, cooperatives i ètiques, com és el cas de CASX.

Per fer-te soci@ de CASX només has d'omplir: http://alta.casx.cat

Per transferir dipòsits: després de donar-te d'alta com a soci, rebràs un missatge amb el número de compte on pots fer la teva transferència de dipòsit.

http://www.casx.cat

casx@casx.cat

segueix la campanya a twitter#optomatudinero