CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat Treballadores Camping Bella Terra de Blanes: Som persones, no totxanes!

Divendres, 21 abril, 2017

SOM PERSONES, NO TOTXANES!

Fins aquí hem arribat: Les treballadores i els treballadors del Camping Bella Terra estem fartes de tanta especulació i mercadeig amb els nostres llocs de treball. Tenim la sensació de ser prescindibles, de ser castigades novament per un sistema que rebutja les persones i carrega sobre els col.lectius més febles.

La manca de valentia política de l’Ajuntament de Blanes i sobre tot dels partits d’esquerres, en els qui teniem depositades les nostres esperances, envers les 80 famílies que depenem directament d’aquesta feina, fa més necessaria que mai una lluita oberta a tot el sector.

L’Ajuntament ha demostrat la seva nul·la sensibilitat envers les persones treballadores que fem possible un Blanes turistic, En cap moment s’han ofert a diàlogar, ni han proposat solucions, ni tant sols han fet res per convocar o comunicar possibles sortides dignes a la nostre situació. Tenim la sensació que tot s’ha fet d’amagat i a esquenes nostres,

Percebem que som victimes d’una lluita entre diverses famílies del sector, una competència que ha arribat a les nostres institucions, generant una presa de decisions polítiques en les que les úniques afectades de tot plegat som novament la Classe Treballadora.

Demanem:

1- Que s’ajorni la ratificació del nou POUM per part del plenari

2- Obertura d’una taula de negociació per part d’Ajuntament, la secció sindical de CGT Camping Bella Terra i Empresa, per tal de poder arribar a acords i poder conservar els nostres llocs de treball

És hora de demostrar que amb nosaltres no es juga, que sense nosaltres ells no son res. Hem de plantar cara i fer-los parar, però fer-los parar a tots i del tot, sense contemplacions, per que ens juguem el nostre futur i els nostres sous.

Companyes i companys és hora de lluitar, de promoure les mobilitzacions més contundents que mai hagi viscut la nostra població i les seves empresses

Confiem amb la responsabilitat i la fermesa de la resta de treballadores del sector i ens mostrarem unides davant aquesta agressió tan salvatge. Sabem que la lluita serà de totes i de tots, i servirà per evitar tants abusos per part d’administracions i patronals.

Secció sindical CGT Camping Bella Terra de Blanes

https://cgtgirona.ezetahosting.com/blog/2017/04/20/comunicat-treballadores-camping-bella-terra-de-blanes/