CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat Treballadores Camping Bella Terra de Blanes: Som persones, no totxanes!

Divendres, 21 abril, 2017
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

SOM PERSONES, NO TOTXANES!

Fins aquí hem arribat: Les treballadores i els treballadors del Camping Bella Terra estem fartes de tanta especulació i mercadeig amb els nostres llocs de treball. Tenim la sensació de ser prescindibles, de ser castigades novament per un sistema que rebutja les persones i carrega sobre els col.lectius més febles.

La manca de valentia política de l’Ajuntament de Blanes i sobre tot dels partits d’esquerres, en els qui teniem depositades les nostres esperances, envers les 80 famílies que depenem directament d’aquesta feina, fa més necessaria que mai una lluita oberta a tot el sector.

L’Ajuntament ha demostrat la seva nul·la sensibilitat envers les persones treballadores que fem possible un Blanes turistic, En cap moment s’han ofert a diàlogar, ni han proposat solucions, ni tant sols han fet res per convocar o comunicar possibles sortides dignes a la nostre situació. Tenim la sensació que tot s’ha fet d’amagat i a esquenes nostres,

Percebem que som victimes d’una lluita entre diverses famílies del sector, una competència que ha arribat a les nostres institucions, generant una presa de decisions polítiques en les que les úniques afectades de tot plegat som novament la Classe Treballadora.

Demanem:

1- Que s’ajorni la ratificació del nou POUM per part del plenari

2- Obertura d’una taula de negociació per part d’Ajuntament, la secció sindical de CGT Camping Bella Terra i Empresa, per tal de poder arribar a acords i poder conservar els nostres llocs de treball

És hora de demostrar que amb nosaltres no es juga, que sense nosaltres ells no son res. Hem de plantar cara i fer-los parar, però fer-los parar a tots i del tot, sense contemplacions, per que ens juguem el nostre futur i els nostres sous.

Companyes i companys és hora de lluitar, de promoure les mobilitzacions més contundents que mai hagi viscut la nostra població i les seves empresses

Confiem amb la responsabilitat i la fermesa de la resta de treballadores del sector i ens mostrarem unides davant aquesta agressió tan salvatge. Sabem que la lluita serà de totes i de tots, i servirà per evitar tants abusos per part d’administracions i patronals.

Secció sindical CGT Camping Bella Terra de Blanes

https://cgtgirona.ezetahosting.com/blog/2017/04/20/comunicat-treballadores-camping-bella-terra-de-blanes/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print