CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Comunicat unitari dels sindicats de l’ensenyament i calendari de mobilitzacions contra les retallades de drets i salaris

Dimarts, 31 gener, 2012

COMUNICAT UNITARI DELS SINDICATS DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

CALENDARI DE MOBILITZACIONS

Els sindicats de l’ensenyament públic de Catalunya denunciem les propostes del Govern de la Generalitat de retallar encara més els nostres drets i els nostres salaris.

A les retallades salarials del 2010 i 2011, s’hi afegeixen ara noves retallades: augment de l’IRPF, disminució de les pagues extres, ajornament del primer estadi, augment de les hores lectives i tot el que encara falta per concretar.

A més, la consellera Rigau està aprofitant la conjuntura per prendre mesures que van més enllà del 2012. Unes mesures que agreugen la situació i la qualitat de l’ensenyament públic i deterioren encara més les condicions de treball del professorat.

Davant aquesta situació, i amb la perspectiva que les retallades continuaran, animem el professorat a organitzar-se i a participar en tots aquells espais des d’on es pugui expressar el rebuig a aquest nou atac als serveis públics i a les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores.

Així mateix, fem una crida a tot el professorat a participar activament a les mobilitzacions que hem acordat promoure de manera unitària.

- Dimecres 1 i dijous 2 de febrer

Actes de protesta als centres i a les zones: dimecres groc, concentracions, pancartes, cassolades pati, tallades via pública, etc.

- Dijous, 2 de febrer

Concentracions de delegats i delegades sindicals

- Dimecres, 8 de febrer

Concentracions municipals arreu de Catalunya

- Dimarts, 14 de febrer

JORNADA DE LLUITA AMB TANCAMENTS ALS CENTRES

A més, en el marc d’un calendari de mobilitzacions sostingudes i amb continuïtat, els sindicats contemplem la possibilitat d’una primera convocatòria unitària de vaga a l’ensenyament públic i a la funció pública a Catalunya.

PER UN TREBALL DIGNE I ESTABLE I CONTRA LA PRECARITZACIÓ
LABORAL

PER LA RECUPERACIÓ DEL PODER ADQUISITIU – NO A LA REDUCCIÓ
SALARIAL

NO A LES RETALLADES DE PLANTILLES

PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT I AMB RECURSOS
SUFICIENTS

USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, FETE-UGT, CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció