CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concedeixen la llibertat condicional a Jean-Marc Rouillan, antic activista del MIL i Action Directe

Divendres, 28 setembre, 2007

Un tribunal de París concedeix la llibertat condicional a Jean-Marc Rouillan L'activista, empresonat durant més de vint anys, haurà de tornar les nits a la presó.

Un tribunal de París ha decidit avui de concedir el règim de semi-llibertat a l'activista Jean-Marc Rouillan, condemnat a cadena perpètua a França des que fou detingut, fa més de vint anys, acusat de l'assassinat del director general de Renault, George Besse, el 1986. Aleshores Rouillan actuava amb el grup revolucionari Acció Directa, que ell mateix va fundar. Abans, Rouillan també fou militant del Moviment Ibèric d'Alliberament (MIL), al costat de Salvador Puig Antich.

La decisió del tribunal implica que Rouillan, de cinquanta-cinc anys, serà traslladat el 22 d'octubre vinent de la presó de Lanamesa (Occitània) a un centre penitenciar de Marsella, on haurà d'anar a passar la nit. Durant el dia Rouillan anirà a treballar a una editorial, i destinarà el 30% del salari a indemnitzar les víctimes i l'estat francès, segons que ha informat el seu advocat Jean-Louis Chalanset.

http://www.llibertatsebas.info/