CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració 17 de juny al judici per l’acomiadament de Pedro González, president del comitè d’empresa de la Societat Municipal Mediambiental d’Igualada

Diumenge, 12 juny, 2016

>>> El judici ha estat ajornat fins el divendres 17 de juny a les 9.15h.

JUDICI ACOMIADAMENT PEDRO GONZÁLEZ DOMÍNGEZ, PRESIDENT DEL COMITÈ A LA SOCIETAT MUNICIPAL MEDIAMBIENTAL D’IGUALADA

Des de que el passat mes de gener va ser acomiadat injustament Pedro, aquesta organització amb l'ajuda dels Companys i Companyes dels diferents territoris i també del Secretariat Permanent de Catalunya, va efectuar un calendari de mobilitzacions amb l'objectiu d'arribar a un acord per a la readmissió del Company. Hem assistit als Plens, presentat mocions a Igualada i a la Diputació de Barcelona, s'han fet Assemblees al centre de treball i al Sindicat, xerrades a l'espai ocupat de l'Espai pels Somnis, concentració a la fira tèxtil, ens hem dirigit directament a l'alcalde mitjançant una carta responsabilitzant-lo del conflicte, etc.. etc.
 
És evident que s'han dut a terme accions per complir amb l'objectiu, és cert que a dia d'avui no hi ha hagut cap resposta per part de l'administració que no parla de la situació perquè hi ha molt a ocultar i no interessa, de totes maneres totes aquestes accions No passen desapercebudes, que no li càpiga el menor dubte a ningú, la societat és conscient cada vegada més dels interessos fundats per aquests vividors i farsants.
 
De totes maneres seguirem exigint la readmissió fins a última instància, en aquesta ocasió, ens toca assistir el proper DILLUNS 13 de JUNY a les 11’00 hores al JUTJAT Nº 10 a GRAN VIA 111, Barcelona.

Insistim en la presència de totes i tots el proper dilluns 13, una hora abans del judici (les 10 hores) per exigir la readmissió i recolzar al Company Pedro González Domínguez
 
SI ENS TOQUEN A UN ENS TOQUEN A TOTS!!!!
SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!!!!

Federació Comarcal CGT Anoia

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció