CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració 17 de juny al judici per l’acomiadament de Pedro González, president del comitè d’empresa de la Societat Municipal Mediambiental d’Igualada

Diumenge, 12 juny, 2016
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

>>> El judici ha estat ajornat fins el divendres 17 de juny a les 9.15h.

JUDICI ACOMIADAMENT PEDRO GONZÁLEZ DOMÍNGEZ, PRESIDENT DEL COMITÈ A LA SOCIETAT MUNICIPAL MEDIAMBIENTAL D’IGUALADA

Des de que el passat mes de gener va ser acomiadat injustament Pedro, aquesta organització amb l'ajuda dels Companys i Companyes dels diferents territoris i també del Secretariat Permanent de Catalunya, va efectuar un calendari de mobilitzacions amb l'objectiu d'arribar a un acord per a la readmissió del Company. Hem assistit als Plens, presentat mocions a Igualada i a la Diputació de Barcelona, s'han fet Assemblees al centre de treball i al Sindicat, xerrades a l'espai ocupat de l'Espai pels Somnis, concentració a la fira tèxtil, ens hem dirigit directament a l'alcalde mitjançant una carta responsabilitzant-lo del conflicte, etc.. etc.
 
És evident que s'han dut a terme accions per complir amb l'objectiu, és cert que a dia d'avui no hi ha hagut cap resposta per part de l'administració que no parla de la situació perquè hi ha molt a ocultar i no interessa, de totes maneres totes aquestes accions No passen desapercebudes, que no li càpiga el menor dubte a ningú, la societat és conscient cada vegada més dels interessos fundats per aquests vividors i farsants.
 
De totes maneres seguirem exigint la readmissió fins a última instància, en aquesta ocasió, ens toca assistir el proper DILLUNS 13 de JUNY a les 11’00 hores al JUTJAT Nº 10 a GRAN VIA 111, Barcelona.

Insistim en la presència de totes i tots el proper dilluns 13, una hora abans del judici (les 10 hores) per exigir la readmissió i recolzar al Company Pedro González Domínguez
 
SI ENS TOQUEN A UN ENS TOQUEN A TOTS!!!!
SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!!!!

Federació Comarcal CGT Anoia

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció