CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració #24O per a la readmissió del treballador de neteja viària acomiadat per Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) Miguel Angel Gomez Castillo

Dimarts, 23 octubre, 2012

Concentració per a la readmissió del treballador acomiadat per Fomento de Construcciones y Contratas (FCC)

Salut companys,

Des del Sindicat de CGT Neteja a Barcelona sol·licitem la vostra Solidaritat i Suport, en la concentració que farem el pròxim dia 24 d'octubre a les 10:00 hores al jutjat de lo Social situat al carrer Girona n º 2 de Barcelona.

Fomento de Construcciones y Contratas SA (FCC), va acomiadar disciplinàriament el treballador Miguel Angel Gomez Castillo, per un accident que va tenir amb el camió amb ploma de recollida selectiva que li varen assignar per primera vegada sense estar suficientment format. En aquest accident no va patir dany físic algun ningú i l'únic fou de tipus material que fou el d'un semàfor.

L'Empresa muntant-se la seva pel·lícula el va acomiadar al·legant que havia causat un perill greu per la resta de ciutadans de la via pública. És absurd aquest plantejament de l'empresa. Considerem una senzilla excusa per acomiadar el treballador.

Tenim constància que hi ha hagut multitud d'accidents amb camions en els que han estat implicats treballadors de la neteja viària de Barcelona que pertanyen a l'Empresa FCC que s´han saldat amb ni tan sols una sanció lleu pels treballadors.

Sembla ser que en aquesta empresa si no ets afiliat d'algun sindicat groguenc i obedient ho tens ben fotut.

Des d'aquest sindicat i de les diverses seccions sindicals de CGT a FCC, estem farts de l'actitud d'aquesta empresa i dels seus abusos múltiples. Per això us demanem que acudiu a la Concentració que farem el dimecres 24 d'octubre, dia que es celebra el judici del nostre company, al C/ Girona nº 2, davant del Jutjat de lo Social, sortida de metro Línia 1 Urquinaona a les 10:00 hores, per a que es vegi que la classe obrera no es deixa aclaparar i s'organitza conjuntament per a lluitar contra la repressió i l'opressió que estem patint per part de tot tipus d'Institucions i Empreses.

PER LA DEFENSA DELS DRETS DELS TREBALLADORS!

SI TOQUEN A UN, ENS TOQUEN A TOTHOM!

COMPANY ACOMIADAT , READMISSIÓ JA!

Més informació:

CGT Neteja Barcelona, Via Laietana 18, 9a, Barcelona, tel. 93 310 33 62.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció