CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració 25 de juny a Barcelona per la negociació paritària d’ACEA del Transport Sanitari

Dissabte, 22 juny, 2013

CONVOCATÒRIA DE MOBILITZACIÓ

Com tots sabeu, ens trobem davant una possible retallada salarial que no és més que el resultat de l'avarícia i la falta d'escrúpols que contínuament demostra la direcció de la nostra empresa, no acceptant la situació de recessió econòmica per la qual travessa el país i, per tant, fent recaure el pes d'una possible reducció dels seus encara suculents ingressos directament sobre les nòmines dels seus treballadors, sense el treball diari dels quals no aconseguirien ni un sol euro.

Dimarts que ve, dia 25 de juny, es durà a terme una paritària en la qual "negociarà" l´anomenada retallada per part d'ACEA i els sindicats CCOO, UGT i USOC pel que, com comprendreu, no confiem que el resultat d'aquesta reunió sigui favorable per als interessos dels treballadors.

Des de la CGT vam mostrar la nostra total repulsa a qualsevol tipus de retallada ja que afecten directament als treballadors ia les seves famílies; rebutgem per complet tota negociació en aquest aspecte ja que la nostra resposta davant aquesta situació és una NO! Inamovible perquè no ens conformarem amb un altre resultat que no sigui la retallada 0%.

Per això, companys, convoquem a la mobilització per mostrar la nostra repulsa davant aquesta negociació, perquè tots sabem què passa en aquestes reunions, perquè aquests sindicats NO ENS REPRESENTEN!.

El proper dimarts, 25 de juny a les 10:00 h, ens veiem a les portes d'aquesta reunió, que es durà a terme a l'antiga seu d'UGT, al c / Santa Mònica 10 de Barcelona.

ENS HI JUGUEM MOLT, JUNTS PODEM!

Salut i Lluita.

Més informació:
Federació Comarcal del Baix Llobregat
Carretera d'Esplugues, 46 08940 Cornellà - Tel. 933.779.163

Secció Sindical CGT Ambulàncies Condal
seccion@cgtcondal.org - www.cgtcondal.org - Tel. 633.726.698

Secció Sindical CGT TSC Alt Penedés-Garraf
cgttscaltpenedesgarraf@gmail.com - cgttscapg.wordpress.com - Tel. 606.838.129

Secció Sindical CGT Ambulàncies Domingo
cgt.ambulanciesdomingo@gmail.com - Tel. 658.788.592