CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració 25 de juny a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada contra la violència feixista

Dimarts, 25 juny, 2013

COMUNICAT EN MOTIU DE L’AGRESSIÓ OCORREGUDA DURANT LA REVETLLA DE SANT JOAN A IGUALADA

La vigília de Sant Joan, Festa Nacional dels Països Catalans, com cada any celebràvem la revetlla a Igualada. Els actes de la jornada van començar amb la rebuda de la Flama del Canigó, el sopar popular, el correfoc i, per acabar, el concert de revetlla a la pista de l’Ateneu, gratuït i obert a la ciutat.

Malauradament, un jove va ser agredit amb arma blanca per un desconegut. A conseqüència de diverses ganivetades, el jove va haver de ser atès pels serveis d’emergència al mateix lloc dels fets i, ràpidament, traslladat a l’Hospital d’Igualada, on va ser intervingut d’urgència. Actualment, dins la gravetat de les lesions, es troba estable.

Des de les entitats organitzadores, Òmnium Cultural Anoia i el Casal Independentista d’Igualada La Teixidora, lamentem profundament els fets ocorreguts, que les mesures de seguretat establertes no van poder evitar.

Durant onze anys, aquest model de revetlla sempre ha tingut un tarannà pacífic, popular i festiu, amb absència d’incidents tan greus com els d’ahir, protagonitzats per un grup reduït de persones amb actitud agressiva, que van fer ostentació espanyolista i feixista sense cap provocació prèvia.

Volem agrair la ràpida intervenció dels equips d’emergència i mostrar tot el nostre suport a la família i amics del jove agredit, que esperem que es recuperi ben aviat. Exigim que s’aclareixin els fets i que els responsables d’aquesta agressió siguin detinguts el més aviat possible.

Finalment, instem a tots els igualadins i anoiencs a rebutjar aquesta agressió injustificada i gratuïta. Per això, els convidem a assistir a la concentració que tindrà lloc demà dimarts 25 de juny a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada.

FONT: LA TEIXIDORA IGUALADA

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció