CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés

Divendres, 20 setembre, 2019

concentra25aragones.png

Com sabeu, el govern de la Generalitat està tramitant l’aprovació d’una llei que, sota l’excusa de millorar les condicions socials dels contractes d’externalitzacions de serveis a les persones, en realitat està facilitant la consolidació de privatitzacions de serveis públics ja realitzats i la privatització de noves àrees de l’administració (detallades al milímitre en més de 7 folis dels sectors de sanitat, ensenyament, atenció a les persones etc).

Estem davant un dels majors intents de privatització de serveis socials des dels temps de la “crisi” al 2011.

Aquí teniu més informació disponible----->http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article13144

Els efectes d’aquesta política de facilitació d’externalitzacions els patiran directament els i les treballadores dels sectors indicats, però de forma general tota la població que en som usuaris al veure’s compromesa tant la qualitat com l’ús de fons públics destinats al benefici empresarial.

Cal una resposta col·lectiva contra aquesta llei, però especialment contra la voluntat privatitzadora que hi ha al darrere que ha de ser combatuda permanentment. Els temps disponibles són molt ajustats doncs la previsió és que es presenti al parlament durant el proper mes d’octubre.

En el marc d’aquestes protestes, més de 50 col·lectius estem tenint converses de cara a ajuntar capacitat de mobilització per fer-hi front https://aturemlalleiaragones.wordpress.com/.

De forma concreta, el proper 25 de setembre a les 18h hi ha convocada una concentració al Parlament de Catalunya a:

-Però si els mossos tanquessin la ciutadella, el punt de convocatòria seria l’estació de França.
-Per evitar competicions entre organitzacions o sensibilitats vàries, l’assemblea ha acordat anar-hi sense banderes.

Us demanem la difusió màxima que es pugui a centres de treball, dins el sindicat. Ens juguem el futur dels serveis públics.

MATERIAL

Us adjuntem algun material en format electrònic perquè el modifiqueu com considereu o imprimiu. També us volem informar que des d’avui divendres a la tarda estarà disponible a la seu del Carrer Burgos diversa cartelleria i material per a que n’agafeu el que considereu.

Properament rebreu una convocatòria informativa, debat i de coordinació sobre la qüestió.

Salut i lluita.

Material disponible:

concentra25aragones.png

xarxesaragones1.jpg

instagramlleiaragonee295a0c387smut.jpg