CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració 28 d’abril pel judici per la nul·litat del laude recorregut per CGT Remolcadors Barcelona per l’abús de dictar una jornada de 132 guàrdies de 24 hores al llarg de l’any

Dissabte, 25 abril, 2015

Dimarts que ve, 28 d'abril, a les 10 del matí se celebrarà el judici per la nul·litat del laude que determinava la jornada de treball dels treballadors dels remolcadors del Port de Barcelona.

Aquest Laude, determina una jornada de 132 guàrdies de 24 hores distribuïdes al llarg de l'any, és a dir, un total de 3168 hores, molt per sobre del que determina l'Estatut dels Treballadors i el Reial Decret de Jornades Especials.

Davant aquesta resolució, els afiliats de la CGT van recórrer aquest laude davant el Tribunal Superior de Catalunya, per demanar la nul·litat.

Els afiliats de la Secció de Remolcadors, en ser un judici públic, animen als altres afiliats d'altres seccions de la CGT a assistir.

La convocatòria serà a les 9:30 davant del Palau de Justícia de Barcelona que es troba ubicat al Passeig Lluís Companys núm 14-16.

SECCIÓ SINDICAL CGT REMOLCADORS BCN

Més informació:

- TWITTER CGT REMOLCADORS BARCELONA