CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a Barcelona contra la barbàrie a Gaza

Dimarts, 30 desembre, 2008

DSC00026.jpg

Centenars de persones es van concentrar ahir 29 de desembre de 2008 davant la Cambra de Comerç i Industria Espanya-Israel per mostrar el seu rebuig a l'agressió criminal que l'Estat d'Israel està duent a terme al territori ocupat de Gaza.

Sota el títol “Prou complicitat amb la massacre del Poble Palestí”, es va repartir un manifest denunciant l'acte criminal que està perpetrant l'exercitat israelià contra la població civil de Gaza, que porta mesos patint els efectes del bloqueig imposat per l'estat d'Israel, que converteix els habitants de Gaza en veritables presoners d'un immens camp de concentració.

També s'ha posat de manifest la complicitat dels governs de la UE i dels EUA en el bloqueig i en el càstig a la població Palestina, per la qual cosa el manifest també demanava “la ruptura immediata de tots els acords de cooperació i associació comercial amb l’Estat d’Israel en tots els nivells –europeu, espanyol i català”. Cal recordar que recentment el Govern de la Generalitat de Catalunya ha signat diversos pactes de col·laboració amb el govern Israelià.