CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a Barcelona el 12 de març contra la repressió i abusos a l’empresa Ecomed, contracta de neteja dels CSIC

Diumenge, 11 març, 2012

Des del Sindicat de Neteja de CGT a Barcelona sol·licitem la vostra solidaritat i col·laboració per a organitzar una concentració contra la repressió i abusos que estan sofrint els nostres companys de neteja de l'empresa Ecomed.

Aquesta gent, des que es va fer càrrec de la contracta de Neteja dels CSIC fa més de 1 any, ve pagant malament a les treballadores (a algunes treballadores els deuen fins a 3 mesos), no respecten els dret dels treballadors/es, incompleixen acords de vaga, acords personals i damunt ens han presentat un ERO temporal aprofitant la reforma de Rajoy.

En l'actualitat tenim més de 59 denúncies contra l'empresa (tant en inspecció com en el Jutjat social). La Inspecció de treball ha sancionat a l'empresa i a més han requerit en múltiples ocasions a l'empresa perquè compleixi amb les seves obligacions de cara als treballadors/es, etc...

És per això que les treballadores fartes d'aquesta situació han decidit convocar vaga indefinida i no anar a treballar fins a aconseguir que totes i cadascuna d'elles cobrin tot el que els deuen, i aconseguir que la contracta dels serveis (el CSIC) s'impliqui en un problema que des que va començar fa mes de 1 any era part d'ell, per més que mirés cap a un altre costat.

Si aquest sindicat hagués d'explicar tots els abusos que estan sofrint els nostres companyes de neteja d'ECOMED en tindríem per a un llibre.

Per això des d'aquest sindicat sol·licitem la Solidaritat i Suport de tota la Confederació General del Treball, perquè el 12 de Març es demostri que la CGT no es queda immòbil mentre abusen de la Classe Treballadora.

Sindicat de Neteja de CGT Barcelona

https://www.facebook.com/events/246094218816838/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció