CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a Barcelona el 2 de desembre contra la privatització de la sanitat i el copagament

Dilluns, 22 novembre, 2010

CONCENTRACIÓ CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DE LA SANITAT I CONTRA EL COPAGAMENT.

DIJOUS 2 DE DESEMBRE, 19 HORES PLAÇA SANT JAUME, BARCELONA.

Es compleix un any des que el PSOE, forçat per les mobilitzacions realitzades en diferents punts de l'estat i les 500.000 signatures lliurades en el Congrés, demanant la derogació de la Llei que permet la privatització de la sanitat, va votar a favor de la presa en consideració de la proposició de llei d'IU, de “modificació de la Llei 15/97” (PP i CIU van votar en contra).

En aquests 12 mesos, el PSOE no ha presentat cap esmena i tot sembla indicar que la seva estratègia és esgotar la legislatura sense modificar la Llei, amb el que se seguiran obrint per tot l'estat centres sanitaris privats amb ànim de lucre, mentre es tanquen llits i centres públics.

Per altra banda, amb l'excusa de que “no hi ha diners per a sostenir la sanitat pública”, correm el perill que el Govern central, davant la pressió d'empresaris i PP, aprovi la introducció de copagaments, taxes o tiquets moderadors (repagament) en el moment de la utilització dels serveis sanitaris o en farmàcia; és a dir, que prengui de nou mesures contra els més febles (jubilats i pacients), a l'aprovar un impost sobre la malaltia.

La Coordinadora Ciutadana en Defensa dels Serveis Públics i contra les Privatitzacions juntament amb altres organitzacions de diferents punts de l'estat, hem convocat concentracions, per a recordar-los la seva responsabilitat en el procés de privatització de la sanitat que estem sofrint en tot l'estat. I el més important: sensibilitzar a l'opinió pública sobre un problema sistemàticament ocultat per les forces polítiques, i sindicals majoritàries i pels mitjans de comunicació: la privatització de la sanitat pública.

És per això pel que hem llançat una nova campanya estatal de recollida de signatures i mobilitzacions, i et demanem que col·laboris signant i difonent-la.

Per a qualsevol aclariment o consulta que vulguis realitzar, pots localitzar-nos en el següent correu electrònic: dretserveis@gmail.com

NO PODEM CEDIR EN LA LLUITA PER LA SALUT DE TOTS.

Federació de Sanitat de la CGT de Catalunya

www.cgtsanitat.org

>>> En documents adjunts díptic de la campanya contra el copagament a la sanitat pública i full de recollida de signatures

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció