CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a BCN i vaga de 24 hores dimarts 15 de juliol: NO a l’ERO d’ATENTO

Dijous, 10 juliol, 2014

CONCENTRACIÓ I VAGA DE 24 HORES. NO AL ERO DE ATENTO

DIMARTS 15 DE JULIOL a les 17 HORES al C/ FONTANELLA / PORTAL DE L'ÀNGEL (Barcelona)

EVITEM ELS 811 ACOMIADAMENTS

LA CGT S'OPOSA A ERO A ATENTO TELESERVICES ESPANYA

LA SORTIDA A COTITZACIÓ EN LA BORSA DE NOVA YORK I PERTÀNYER A UN FONS D'INVERSIÓ PROVOCARÀ LA PÈRDUA DE 811 LLOCS DE TREBALL

La CGT ha convocat el dimarts 15 de juliol una vaga de 24 hores a atent a tot el país ia Barcelona també una concentració el mateix dia a les 17 hores a les confluències del carrer Fontanella amb Portal de l'Àngel.

El passat mes de maig del 2014 l'empresa Atento comunicava a bombo i platerets que sortia a cotitzar a la borsa de Nova York, argument que incrementaria la seva capital i un mes més tard, presenta un ERO. El 2012, Telefónica va vendre Atent als especuladors, a un fons d'inversió de capital que es diu Bain Capital.

CGT, considerem que totes aquestes decisions preses pels responsables de l'empresa han tingut com a únic objectiu obtenir suculents beneficis en un temps mínim. El 2014 ha guanyat 2 milions d'Euros.

Després de dues reunions, els acomiadaments que pretenen acomiadar a cada província són: Barcelona 130; Lleida 20; Madrid 186; Càceres 11; Bilbao 64; Còrdova 36; Sevilla 63; Jaén 45; La Corunya 49; Lleó 48; Toledo 92 i València 67.

El percentatge de representativitat sindical a la taula negociadora és el següent: UGT 31%, CCOO el 21%, CGT el 19%, STC el 13%, ÚS el 7% i FASGA el 4 per cent. CGT és el sindicat majoritari a Barcelona, ​​Madrid i Lleida.

CGT recorda que Telefónica segueix mantenint un contracte vinculant de treball amb Atento, pel que els seus serveis estan assegurats i no per això aquests acomiadaments són responsabilitat única d'Atento, sinó del Grup Telefónica, que és qui pressiona al seu filial per rendibilitzar aquests canvis que pretenen millorar el servei per al ciutadà a costa de la precarietat per al treballador / a.

Per a CGT és totalment contradictori la presentació d'un ERO d'extinció de contractes quan se'ns ha anunciat un increment de treball ja que l'empresa tornarà a realitzar les gestions telefòniques que s'havien deslocalitzat a països llatinoamericans.

CGT posarà tots els mitjans al nostre abast per revertir aquesta situació fins a aconseguir la retirada d'aquest ERO, ja que les causes al · legades per l'empresa no s'han de buscar en la manca de rendibilitat del servei, sinó en la Borsa de Nova York, per la sortida al parquet d'Atento. Els treballadors d'Atento no han de pagar l'especulació de Bain Capital.

Eloi Picó. CGT-Atento Barcelona.Tel. 633 260 431
Laura Gómez. CGT-Atento Barcelona. Tel. 676 43 11 22
Carlos Navarro. CGT-Premsa Barcelona. Tel. 649 83 94 90

Barcelona 10 juliol 2014

CGT ATENTO BARCELONA

Més informació:

- TWITTER CGT ATENTO BCN

- TWITTER CGT ATENTO LLEIDA

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció