CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a Can Serra el 30 de novembre davant la manca de voluntat de la Diputació de Barcelona d’arribar a acords a la Mesa General de Negociació

Dijous, 16 novembre, 2017

Concentració a Can Serra el dijous 30 de novembre. Comunicat conjunt de les Seccions Sindicals de la CGT i de CCOO

Companyes, companys,

Us fem saber que arran del bloqueig actual de les negociacions del qual us vam informar en el nostre comunicat del 13 de novembre, hem decidit, conjuntament amb CCOO, convocar concentració de protesta el proper dijous 30 de novembre davant de Can Serra a les 11h, amb motiu de la celebració del Ple corporatiu d’aquest mes. Us adjuntem el comunicat conjunt que hem acordat els dos sindicats per a difondre aquesta convocatòria, i també us el copiem a continuació, en el cos d’aquest correu. Feu córrer aquesta convocatòria i, en la mesura en què us sigui possible, acudiu. És important que hi siguem moltes aquell dia.

Salut!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona


CONCENTRACIÓ A CAN SERRA EL DIJOUS 30 DE NOVEMBRE

Comunicat conjunt de les Seccions Sindicals de la CGT i de CCOO

A tota la plantilla de la Diputació de Barcelona,

En compliment del mandat de l’Assemblea general de treballadors i treballadores celebrada el proppassat dia 19 de setembre, i davant l’evident manca de voluntat de la Diputació d’arribar a acords a la Mesa General de Negociació per a assegurar els nostres drets i condicions de treball posats en qüestió arran de l’informe de la Sindicatura de Comptes del mes de juliol, les Seccions Sindicals de la CGT i de CCOO CONVOQUEM:

CONCENTRACIÓ DAVANT DE CAN SERRA (Rbla. de Catalunya, 126) EL DIJOUS DIA 30 DE NOVEMBRE A LES 11h AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DEL PLE CORPORATIU DE LA DIPUTACIÓ

Fem una crida a difondre aquesta convocatòria i a participar-hi de forma activa. Per la qual cosa, cridem a tota la plantilla a fer un esforç per ser-hi, a més del personal dels centres de treball propers (que poden aprofitar la mitja hora de l’esmorzar).

Us animem a fer i a portar aquell dia cartells, pancartes, xiulets i qualsevol altre estri que considereu oportú per a fer sentir la nostra veu i indignació als polítics de la Diputació.

Per a més informació sobre la situació actual, us adjuntem els comunicats difosos recentment per les nostres Seccions Sindicals (Veure documents adjunts).

El dia 30 de novembre manifestarem la nostra determinació en deixar ben clar als polítics que ELS NOSTRES DRETS I CONDICIONS DE TREBALL NO SE SUSPENEN: Els defensarem per garantir-los i millorar-los. Fem-ho entre tots i totes!

Us emplacem, així mateix, a restar atents i atentes a altres futures convocatòries. Salut!

Seccions Sindicals de la CGT i de CCOO a la Diputació de Barcelona

https://cgtdiba.wordpress.com/2017/11/14/concentracio-a-can-serra-el-dijous-30-de-novembre-comunicat-conjunt-de-les-seccions-sindicals-de-la-cgt-i-de-ccoo/

dpe_hi0umaaxzwh.jpg

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció