CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a Conselleria de Treball a Barcelona per la devolució de la paga extra a treballadors de la Funció Pública i ens depenents de la Generalitat, el 23 de novembre

Divendres, 20 novembre, 2015

CONVOCATÒRIA DE CONCENTRACIÓ A LA CONSELLERIA DE TREBALL EL DIA 23 DE NOVEMBRE A LES 10H I A LES 12H EN ELS CENTRES DE TREBALL

Existeixen certes actituds que segurament totes nosaltres hem adoptat alguna vegada de manera inconscient o per les circumstàncies. D'entre aquestes actituds destaca una per sobre de totes, és la de mentalitat "loser" o mentalitat perdedora. Aquesta és l'actitud que volen que tinguis; i si no t'ho creus segur que la pots identificar si ets de les que diuen o pensen:

"És el que hi ha": és la més estesa, sobretot per les "loser" de llarga trajectòria. No cal dir que denota conformisme, derrotisme i nul·la disposició a esforçar- per intentar canviar una situació desfavorable o simplement molesta. Es viu fotuda, per culpa de la desil·lusió propi o aliè i que poc a poc ha anat venint imposada, i en lloc de buscar l'arrel de l'assumpte s'accepta amb estoïcisme la situació i qualsevol discussió es rasa amb un "és el que hi ha".

"Mentre tinguem feina ...": que també coneix variants com "mentre no es s'adonin ... "," encara podia ser pitjor, sort tenim ". És a dir, la feina ben feta saps que no importa, arriba a ser el de menys, ha perdut el seu valor i reconeixement, desgraciadament el deure professional es limita a l'aparença de l'expedient cobert i sobretot, pren els diners i corre! I a donar un cop de peu cap endavant.

"Paso de ficar-me en embolics": consell / meme que es transmet de generació en generació de treballadors: "passa desapercebut", "no et fiquis en merders", "això sempre ha estat així, i mai ningú s'ha queixat ", etc. Adaptar-se a la competència incompetent, mimetitzar-se amb l'entorn i col·laborar en què res no canviï.

La mentalitat loser és la d'aquell / aquella que ha renunciat a qualsevol valor social que impliqui compromís, noblesa i risc. Tot queda reduït a la superfície. La d'acudir al seu lloc de treball, la de tornar a casa, la de mantenir connectada la ment a alguna pantalla (si és la d'un mòbil, millor). I d'aquí, sobretot, la resta és empassar amb el que ens facin fora. I no esforçar-se a pensar. És el que hi ha ... Pensar com una perdedora és una bona recepta per seguir perdent.

A què ve tot això ??

Des de fa temps ens hem esforçat notòriament (i seguim fent-ho) en els nostres treballs amb l'excusa de la situació de crisi, hem treballat més per menys (i seguim fent-ho), han empitjorat (i segueixen empitjorant) les nostres condicions de treball fins al punt que a moltes els està afectant la salut, assumim (i seguim assumint) càrregues de treball que abans les feien dos i tres persona; sabem (i seguirem sabent-ho) que tot i tots aquests esforços i sent el màximes eficients, la qualitat del nostre treball no és la mateixa ... per això som "losers", perdedores. I això a qui li importa?

Això importa a les que es dediquen a implantar aquesta mentalitat perdedora en la teva vida laboral i quotidiana. Són les mateixes persones que t'han tret drets laborals consolidats i que si, com passa ara, et deuen tornar algun no ho faran perquè tenen aquesta seguretat que els permeten no fer-ho. Els és igual si hi ha lleis o no que te les tornin perquè elles van a imposar "la seva llei". Com bones jugadores de pòquer no els cal ni marcar-fanals perquè davant d'una "loser" el tenen guanyat des d'un principi, saben que no reaccionarà. Són les mateixes que segurament alguna vegada, en la teva infància, t'havien tret l'entrepà al pati del col·legi i fins t'havien deixat anar un clatellot sense que arribessis a reaccionar.

Però en la ment d'una perdedora sempre ha existit aquesta il·lusió que un dia es revelaria per una vegada i canviaria aquesta actitud.

Ara és un d'aquests moments!

Funció pública porta 3 reunions negant als sindicats majoritaris representats en la taula, la devolució de la paga extra que han tornat a la gran majoria de les altres comunitats autònomes i també neguen els dies de permís i vacances per antiguitat que han tornat a donar. Els sindicats no aconsegueixen, ni aconseguiran res perquè Funció Publica sap que estan en "mode perdedor", a Funció pública no els cal ni marcar-se un fanal perquè es veuen amb la partida guanyada abans de començar-la.

Però no compten amb aquest moment d'il·lusió de les perdedores, aquest moment de canviar un dia aquesta actitud i que pot ser que aquesta seguretat que creuen tenir no sigui tal.

És per això que invoquem a les forces de sanitat, d´ensenyament,de bombers, de personal de la Generalitat i també a la resta de forces de sanitat concertada i tot ens dependent de la Generalitat perquè acudeixin a la reunió de Funció Pública del dia 23 de Novembre a les 10 h al carrer Sepúlveda 156-160 i a les 12h concentracions en els centres de treball per imposar la nostra dignitat i reclamar el que és nostre

DIA: 23 DE NOVEMBRE

HORA: 10 HORES

LLOC: Davant Conselleria de Treball (Carrer Sepúlveda, 156)


Concentracions a les 12h davant els Centres de Treball dilluns 23 de novembre

Concentració a Conselleria de Treball a Barcelona per la devolució de la paga extra a treballadors de la Funció Pública i ens depenents de la Generalitat, el 23 de novembre

SECCIÓ SINDICAL CGT ATENCIÓ PRIMÀRIA COSTA PONENT

Més informació:

CGT AP Costa Ponent
Rambla Just Oliveras 50 CP: 08901 – L´Hospitalet de Llobregat (BCN)
Tlf. 93 261 00 33 - EXT. 233 - Tlf. 628 407 130 – cgtcostaponent@gmail.com
Twitter: @cgtcostaponent Facebook: cgtcostadeponent Blog: http://cgtcostaponent.blogspot.com.es/
https://twitter.com/CGTCostaPonent