CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a Girona en solidaritat amb les detingudes sota la Llei antiterrorista , el 23 de maig

Dimarts, 21 maig, 2013

Concentració a Girona en solidaritat amb les detingudes sota la Llei antiterrorista

Dijous 23 de maig a les 19h a la Subdelegació del Govern a Girona.

Dimecres 15 de maig han estat detingudes 5 persones pels Mossos d’esquadra. A totes 5 se’ls ha aplicat la Llei antiterrorista, per expresar les seves opinions polìtiques a internet en diferents perfils de facebook. Actualment estan en presó preventiva sense fiança dictaminada pel jutge Santiago Pedraz de l’Audiencia Naciona (Madrid).

Aquesta operació policial ha tingut un gran impacte mediàtic, a través de diferents mitjans d’informació que han carregat contra el moviment anarquista.

Des de l’Assemblea Antiautoritària de Girona denunciem la criminalització i la repressió constant que patim els moviments socials, amb una voluntat clara des del govern de frenar i bloquejar les diferents lluites que portem a terme des de diferents punts del territori. Sabem del cert que aquesta actuacions i muntatges jurídico-policials responen a una estratègia clara d’intentar desprestigiar els col·lectius que plantem cara al capitalisme i al seu espoli financer.

En front la seva cultura de la por, la solidaritat esdevé el nostre únic camí! Si ens toquen a una ens toquen a totes.

Des de L’Assemblea Antiautoritaria convoquem una concentració dijous 23 de maig a les 19h davant la Subdelegació del Govern de Girona. En solidaritat a les detingudes sota la Llei Antiterrorista.

Dimecres 15 de maig han estat detingudes 5 persones pels Mossos d’esquadra. A totes 5 se’ls ha aplicat la Llei Antiterrorista, per expresar les seves opinions polìtiques a internet en diferents perfils de facebook. Actualment estan en presó preventiva sense fiança dictaminat pel jutge Santiago Pedraz de l’Audiencia Naciona (Madrid).

Aquesta operació policial ha tingut un gran impacte mediàtic, a través de diferents mitjans d’informació que han carregat contra el moviment anarquista.

Des de l’Assemblea Antiautoritaria de Girona denunciem la criminalització i la repressió constant que patim els moviments socials, amb una voluntat clara des del govern de frenar i bloquejar les diferents lluites que portem a terme des de diferents punts del territori. Sabem del cert que aquesta actuacions i muntatges jurídico-policials responen a una estratègia clara d’intentar desprestigiar els col·lectius que plantem cara al capitalisme i al seu espoli financer.

En front la seva cultura de la por, la solidaritat esdevé el nostre únic camí! Si ens toquen a una ens toquen a totes.

GRUP ANTIREPRESSIU GIRONA

Més informació:

- GRUP ANTIREPRESSIU