CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a Granollers el 16 de gener en solidaritat amb els companys de FCC Logística, en defensa dels seus drets sindicals

Dilluns, 14 gener, 2013

Concentració el Dimecres 16 de Gener a les 11.15h en el JUTJAT SOCIAL NUMERO 1, Josep Umbert 124, GRANOLLERS.

Des de la Secció Sindical de la CGT a FCC Logística ens demanen que els recolzem en la lluita que estan duent en l'empresa, la qual es nega a reconèixer-los com representants legals dels treballadors.

Això és així, perquè el dia 10 de juny de 2011 es van celebrar eleccions per al comitè d'empresa en les quals van sortir 4 representants de la CGT i 1 de CCOO (l'administratiu). A finals de 2011 es va desmantellar el centre de treball de Palau de Plegamans, a una part dels companys els van dur a La Granada, uns 23, i a 14 a l'altre centre de treball de Parets del Vallés, on estan dos dels implicats en aquest judici. La resta de personal va ser acomiadat en els conflictes que van tenir des de març de 2011 a maig de 2012 pel trasllat d'un client a Guadalajara.

L'empresa diu que com el centre ja no existeix doncs que no són representants legals dels treballadors. Així porten pràcticament tot l'any 2012 sense poder exercir els seus drets sindicals.

Per tot això us demanem màxim suport i solidaritat.

SP CGT Vallés Oriental

http://cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció