CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a la Diputació de Barcelona amb les companyes i companys d’Unipost, dijous 30 de gener, a Can Serra

Dimarts, 28 gener, 2014

Companyes, companys,

Tal com us vam informar en un comunicat el proppassat 17 de gener (http://bit.ly/Lj5K4Z), des de la nostra secció sindical hem decidit donar suport a la lluita de les treballadores i treballadors d'Unipost, l'empresa privada contractada per la Diputació de Barcelona per a la distribució del seu correu postal. Aquests companys i companyes es troben sota l'amenaça d'un ERO mitjançant el qual l'empresa pretèn acomiadar 435 persones, i amb la pretensió també de rebaixar-los un 20% del sou, el qual s'afegiria a les reduccions que ja han estat patint els darrers temps.

Com ja vam dir en l'esmentat comunicat, considerem la Diputació corresponsable en el manteniment d'aquestes estratègies precaritzadores per part d'aquest i d'altres proveïdors de serveis. Som del parer que la Diba ha de revisar profundament la seva política de contractació pública, per tal de fer realment efectiu el foment de la "responsabilitat corporativa" que, hipòcritament, pregona. Per això, hem pres la iniciativa d'entrar pel registre de la corporació un escrit en el que la instem a comprometre's amb la ocupació digna i segura en les empreses que contracta. Us adjuntem aquest escrit amb el present correu.

Així mateix, i juntament amb les companyes i companys d'Unipost, us convoquem a una concentració el proper dijous, 30 de gener, a les 10.30h, davant la seu corporativa de Can Serra, amb motiu de la celebració de la sessió plenària mensual de la Diba, per a protestar davant el paper passiu i permissiu de la corporació front les polítiques laborals precaritzadores de les empreses amb qui contracta, així com també contra la privatització de serveis i, en concret, el lliurament de la bugaderia del Pavelló Nord de Mundet a l'empresa Flisa.

TOTS I TOTES AMB LA LLUITA D'UNIPOST!

NO A LA PRIVATITZACIÓ DE LA BUGADERIA DEL PAVELLÓ NORD DE MUNDET!

RESCISSIÓ DEL CONTRACTE AMB FLISA!

Secció sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

Més informació:

http://cgtdiba.wordpress.com/

https://twitter.com/CGTDiba