CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a la seu d’UGT i CCOO de Sabadell el 31 de gener a les 19h.

Dissabte, 29 gener, 2011

La Federació Local de CGT Sabadell i “Sabadell contra les retallades i pels drets socials” convoca una concentració a la seu d'UGT-CCOO de Sabadell el dilluns 31 de gener a les 19h., per agrair-los que ens jubilem als 67 anys.

Per a la CGT, el gran pacte social entre el govern, la patronal i UGT-CCOO representa el SAQUEIG del sistema públic de pensions en benefici dels plans privats, tot això en un context d’augment de l’atur fins al 20,3% i l’espoli del patrimoni social de les caixes d’estalvi.

El gran pacte social signat entre el govern, la patronal i els sindicats CCOO i UGT, en relació a la reforma del sistema públic de pensions representa un ATRACAMENT directe a les butxaques de les i els treballadors i la població més precària, una retallada inasumible dels drets socials, la negació a la joventut a una pensió digna…

I això es produeix quan les dades de l’Enquesta de Població Activa (EPA) reflecteixen un augment de l’atur fins al 20,3% amb una enorme taxa d’atur juvenil i quan estem assistint a l’atracament del patrimoni social que suposa la bancarització de les caixes d’estalvi. L’estat ens arrencarà 40.000 milions d’euros amb aquesta reforma de les pensions en els pròxims anys per a engrossir el negoci de la banca i els especuladors.

Cal lluitar pel repartiment de la riquesa, la reducció de l’edat de jubilació als 60 anys per a poder treballar més persones, per la persecució del frau fiscal, l’augment d’impostos als rics, l’eliminació dels paradisos fiscals, per construir una societat que no estigui governada pels banquers, la patronal, els governs marionetes i el sindicalisme institucional.

La CGT seguirà lluitant fins a final, en l’horitzó d’una nova Vaga General, contra el Gran Pacte Social, per la defensa al dret a una pensió pública digna, la defensa dels drets laborals i socials de la classe treballadora i les classes populars.