CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a la Terminal 1 de l’Aeroport dels treballadors de Groundforce

Dilluns, 10 juny, 2019

blog.jpg

A causa de la situació de precarietat generalitzada i maltractament constant a la que l'empresa Groundforce sotmet a la seva plantilla, ens veiem forçats a començar a realitzar aquest estiu, varies movilitzacions per a que els drets i la conciliació familiar dels treballadors siguin respectats.

Des d'AENA només els hi preocuopen els augments de beneficis i en comptes de vetllar per les situacions que es donen a les empreses a les que va fer les concessions de llicències per treballar a l'aeroport, està portant a les empreses a situacions límit. Aquestes ho repercuteixen directament en les relacions laborals i augmenten la pressió sobre els treballadors, empitjorant la qualitat del servei que es dona als passatgers.

Groundforce ha retallat un 20% el sou al col.lectiu de temporals, els torns de treball són un autèntic despropòsit, on intentar concil.liar la vida familiar es converteix en un joc de malabars. Un exemple es que hi ha treballadors que la propera setmana no saben ni els torns ni els descansos que tindran, amb tot el que suposa per les families.

Els últims 2 anys s'han carregat o eliminat tota la bossa d'empleats, que en alguns casos estan treballant des del 2012, entrant i sortint, destruint així una plantilla molt profesional.

La maquinaria amb la que treballem no està en condicions per poder realitzar la feina idòneament, produïnt-se massa sovint accidents no desitjats. Al mateix temps al trobar-nos precaritzats (amb la plantilla reduïda) es funciona amb una sobrecàrrega de treball que fa que els últims mesos hagin augmentat de forma alarmant les baixes laborals, portant la plantilla al límit.

Per tot això convoquem per al dia 12 de juny a les 12.00h a una concentració a la Terminal 1 de l'aeroport Josep Terradellas, a la plaça d'arribades, davant d'informació.

Escrito en PDF CGT Grounforce

blog.jpg

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció