CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a l’Hospital de Bellvitge. 35è tall de la Gran Via.

Dimarts, 15 novembre, 2011

Concentració dimecres 16 de novembre a les 13 hores a l'Hospital de Bellvitge

Serà la 35 concentració que realitzem tallant la Gran Via a l'altura de l'Hospital de Bellvitge.

S'executa TANCAMENTS DEFINITIUS DE DIVERSES UNITATS

El passat dia 9 de novembre la direcció de l'hospital tancava la unitat de cures intensives UCI 2-2 que comptava amb 12 llits de crítics i també ha tancat una unitat de cirurgia que comptava amb 20 llits (unitat 5-3), a més del tancament definitiu de 2 Quiròfans de matí i 4 de tarda.

Tot això cal sumar-lo al tancament també definitiu d'una unitat d'Hospitalització de Traumatologia (11-1), una unitat d'Hospitalització de Cirurgia Toràcica, la Unitat de Desintoxicació i 4 llits de malalts crítics MICI. Així mateix continuen tancades l'UCI de Cirurgia Cardíaca, i 4 llits de malalts crítics de Pneumologia (UCRI).

El sindicat Metges de Catalunya ha convocat vaga per al 15 i 16 de novembre, exclusivament per als metges, I LA CGT HEM CONVOCAT VAGA PER A PERSONAL DE SANITAT DE CATALUNYA EL DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE I MANIFESTACIÓ DES PLAÇA UNIVERSITAT A LES 12 HORES.

Des de la CGT insistim a denunciar la desinformació per part de la Direcció, l'obscurantisme sobre els seus plans en les retallades, que no contribueixen més que a crear un clima de crispació entre els / les treballadors / es de l'Hospital, i a la rumorologia constant.

Treballadors / es i usuaris / es tenen cada dia més clar el seu objectiu: van a defensar i salvar la Sanitat Pública, i en concret l'Hospital de Bellvitge.

Paloma de Lacalle - CGT Bellvitge

606 029 300

Manel de los Riscos - CGT Bellvitge

627 858 539

Carlos Navarro - CGT Prensa Barcelona

649 83 94 90

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció