CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona contra una borsa de treball que genera “enxufisme”, per exigir ratios de personal justes i demanar el reconeixement del temps dedicat al canvi de torn

Dissabte, 27 febrer, 2010

Treballadors de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona es van concentrar ahir divendres 26 de febrer a les 12 h. del migdia a hall del centre hospitalari, convocats per la Secció Sindical de CGT, per protestar contra la borsa de treball, exigir uns ràtios de personal justes i demanar el reconeixement del temps dedicat al canvi de torn.

Per defensar la nostra veu

Volem participar directament en els temes importants que ens afecten

- Borsa de Treball

Volem que sigui justa i consensuada per tots els treballadors. Fins que no es negociï a la Mesa Sectorial, no hi ha res aconseguit (“al lloro”! els que negocien són els mateixos: no hem de baixar la guàrdia). CGT demanem una reforma d'una borsa de treball que fomenta "l'enxufisme". La fórmula pactada per CCOO, UGT, SACSE i l'ICS deixa un 50 per cent de la valoració final de les peticions de feina en mans de l'empresa.

- Reconeixement del “solape”

Un acte de justícia, que fa temps que reclamem. CGT reclama que els "15 o 20 minuts que les infermeres i auxiliars dediquen al final de la seva jornada laboral a explicar l'evolució dels pacients al següent torn siguin comptabilitzats com a dies de festa". En aquest sentit el sindicat ja ha presentat 200 reclamacions a l'ICS, que es podrien derivar cap al contenciós-administratiu si no hi ha resposta abans del 29 de març.

- Ràtios de personal justes

Tant a hospitalització com a urgències, volem les mateixes presències físiques els 365 dies de l’any (els caps de setmana no han d’estar “castigats”). Demanem el manteniment del mateix ràtio d'infermeres els caps de setmana a urgències, hospitalització i quiròfans que durant els dies entre setmana.

- Jubilació parcial

Hem enviat més de 5.000 signatures al Defensor del Pueblo, a Madrid, reclamant la jubilació parcial.

Seguirem convocant mobilitzacions fins que no ho aconseguim.

Secció Sindical de l’Hospital Joan XXIII - TARRAGONA

>>> Així recullen la notícia diversos mitjans informatius:

- Tarragona 21

Concentració a Joan XXIII contra una borsa de treball 'que genera enxufisme'.

La reivindicació, protagonitzada per CGT, congrega una vintena de professionals del centre.

www.tarragona21.cat/index.php?command=show_news&news_id=12287

- DelCamp.cat

Metges de Joan XXIII es concentren per defensar la seva participació en la presa de decisions

Entre les seves demandes hi ha la de crear una nova Borsa de Treball, el reconeixement dels 'solapes', que canviïn les ràtio de personal i exigir la jubilació parcial

www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=6388