CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració a Tarragona en suport del CSOA La Colomera davant el judici per okupació

Dissabte, 1 març, 2008

El Centre Social Ocupat i Autogestionat (CSOA) La Colomera va obrir les seves portes el 9 de febrer de 2008, després d’un temps de dedicació a tota una sèrie de tasques de neteja i condicionament, atès l’estat d’abandonament de l’edifici.

El CSOA La Colomera va nàixer amb vocació d’esdevenir una iniciativa que qüestiona models de vida i de relació imposats, alhora que permet plantejar alternatives col·lectives al sistema econòmic i cultural dominant.


El CSOA La Colomera vol ser un espai i un projecte que hauria de possibilitar la convivència de diferents inquietuds, sensibilitats, necessitats, implicacions i projectes. Per aquest motiu és obert a totes les persones i col·lectius que comparteixin aquesta idea i vulguin participar-ne (en tots els seus aspectes o, simplement, utilitzant-lo per desenvolupar activitats). Compta amb espais en el quals treballar per tirar endavant el projecte personal de cadascun/a; intercanviar coneixements de tot tipus, pel gust de l’aprenentatge col·lectiu i l’intercanvi, sense els diners com a motor per a fer-ho. Des de la inauguració ja s’han engegat activitats com passis de vídeo, xerrades, cafeta, menjades vegetarianes i veganes, actuacions musicals... S’ha engegat un taller de malabars i se n’estan preparant de fotografia, ràdio, sabó, contrainformació... S’està preparant activitats per a nens i nenes... S’ha acollit activitats d’altres col·lectius relacionats amb el decreixement, la sostenibilitat, la llibertat sexual, la cultura o la lluita contra l’especulació...

Malgrat la riquesa del projecte, en aquest moment està greument amenaçat. El Jutjat de 1a instància núm. 6, a partir de la denúncia del propietari, ha citat, amb una celeritat inaudita, les ocupants, i el proper dimarts, 4 de març, a les 9 del matí, es farà el judici. En el cas que no es presentés ningú, el judici es faria igual i, fins i tot, hi ha data prevista pel desallotjament. Malgrat les dificultats perquè la gent encausada tingui advocat, procurador, etc., mitjançant la justícia gratuïta, i el tracte, pressuposant la culpabilitat, que reben cada cop que han de realitzar alguna gestió, la previsió és que el judici es celebri igual.

Per tot això, convoquem tothom que desitgi mostrar el seu suport al projecte CSOA La Colomera, i a les persones encausades, per tal que acudeixi a la concentració de suport que es farà el proper dimarts, 4 de març, a les 9 del matí, davant el Jutjat de 1a instància núm. 6 (Av. Roma, 19)

Tarragona, 29 de febrer de 2008

CSOA La Colomera, Tarragona

Attached documents