CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració al Parc Sanitari de Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat, dijous 23 de gener

Dimecres, 22 gener, 2014

Companys i companyes, us adjuntem la nota que anem a repartir demà a la concentració de denúncia contra la precarietat de la sanitat pública, les retallades i la corrupció, així com alguns apunts perquè conegueu en quin tipus de mans aquesta nostra sanitat publica.
Us recordem que hem quedat a les 8 hores a l'entrada principal del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu de Sant Boi, per després anar en bloc i estar a les 8:30 hores on té previst el conseller inaugurar unes Conferències, on li donarem una benvinguda amb el repartiment del nostre comunicat i pancarta.

Apunts sobre Boi Ruiz, conseller de la salut.

Màxim dirigent de la sanitat catalana. Exdirector general i expresident de la patronal sanitària privada més important de Catalunya: "La unir"
Investigat per la Guàrdia Civil per un presumpte cas de malversació de fons públics en la defensa dels imputats pel cas "Innova".
Durant el seu mandat han augmentat les llistes d'espera, el tancament de plantes i han empitjorat les condicions laborals dels treballadors de la salut.
Josep Prat, expresident de l'Institut Català de la Salut (ICS)
Designat per Boi Ruiz, compaginava el càrrec de president de l'Institut Català de la Salut (ICS) amb la de conseller del grup USP un dels grans grups d'hospitals privats d'Espanya fins que va ser imputat pel cas "Innova" al Jutjat d'Instrucció 3 de Reus per delictes com estafa, malversació i blanqueig en abonar 720.000 euros, com a director gral d'Innova grup d'Empreses SA, l'exdirector del Servei català (Carles Manté) de la salut per treballs suposadament inexistents.
Carles Manté. Exdirector del Servei Cat de la Salut (CatSalut)
Investigat per la presumpta compra d'una casa valorada en 300000 euros amb els diners del cas Innova.
Josep Maria Padrosa, director de CatSalut
Exdirector del Servei Català de la Salut (CatSalut) ex membre de la junta directiva de la patronal privada La Unió. Investigat per un presumpte cas d'incompatibilitat en alternar el càrrec d'un grup de holdings de rehabilitació i fisioteràpia mentre estava al capdavant del Catsalut, que és l'organisme encarregat de contractar els Serveis de salut. En declaracions proposa blindar els salaris als comandaments del CatSalut
Joaquim Casanovas, exdirector gerent de l'ICS (gener 2014)
Exdirector assistencial de la "Corporació de Salut del Maresme i la Selva". Casanovas era el responsable màxim de l'ICS des de l'estiu de 2011. Durant el seu mandat ha iniciat el procés de reestructuració de l'entitat autonòmica, troceándola en petites empreses filials, mentre que el pressupost general de l'ens s'ha vist reduït prop d'un 10%.
Casanovas, al gener de 2014 passa a ser director de la Regió Sanitària de Barcelona del Servei Català de la Salut (CatSalut
Que els màxims dirigents del sistema de salut català tinguin aquests antecedents i aquestes acusacions mostra que només miren pel seu interès particular permetent, sense escrúpols, que augmentin les llistes d'espera, el tancament de quiròfans i de llits d'hospitals.

Cal que seguim donant resposta davant de tanta corrupció, retallades i precarització de la sanitat, com de les condicions laborals dels treballadors de la mateixa. Ens veiem demà tots i totes

CGT BAIX LLOBREGAT

Més informació:

- WEB CGT BAIX LLOBREGAT

- PÀGINA FACEBOOK CGT BAIX LLOBREGAT

- TWITTER CGT BAIX LLOBREGAT

Carrer Doctor Antoni Pujadas, 42, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona:


Mostra un mapa més gran