CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració als Jutjats de Granollers el 23 de novembre en solidariat amb encausats al judici sobre el conflicte del Viena de Montmeló

Dijous, 19 novembre, 2015

El proper dilluns 23 de Novembre se celebra el judici de la denúncia que Establiments Viena ha posat contra el Comitè de vaga (format per tots els/les vaguistes) i contra la CGT a la qual ens reclama 30.000€ en concepte de danys i perjudicis. Ens acusen de “vaga il·legal”.

CONCENTRACIÓ ALS JUTJATS DE GRANOLLERS
Carrer Josep Umbert, 124 https://goo.gl/maps/hXepqcNkZep
23 de Novembre a las 8:30 horas

Recordem que el Viena de Montmeló va acomiadar el passat dia 1 de Juny a dos treballadors argumentant “baix rendiment”. Ja sabem quin és el motiu que solen utilitzar les empreses quan es volen desfer de treballadors, que els resulten “incòmodes” per lluitar per unes condicions laborals dignes.

En un primer moment, els acomiadats es van posar en contacte amb alguns membres del Comitè d'empresa, format per 21 delegats (tots de CCOO), i es van desentendre d'ells. Al contrari, es van posar on acostumen, al costat de l'empresa.

Els treballadors del centre van reaccionar davant aquests acomiadaments injustos, es van organitzar i van convocar vaga per als dies 12, 13, 14, 17 i 18 de Juny. La vaga va ser un èxit, amb la participació, i seguiment, del 95% de la plantilla del Viena-Montmeló.

Posteriorment a la vaga, s'han celebrat eleccions sindicals i CGT va presentar candidatura. Tot el procés electoral ha estat ple d'irregularitats i de pressions i assetjament, tant als vaguistes com als candidats de CGT. Pressions que els treballadors han sofert, i estan patint, per part de l'empresa i de CCOO que és el principal col·laborador del gerent del Viena. A dia d'avui estem pendents de resolució de denúncies que CGT ha posat contra aquest procés electoral.

Ara el Viena-Montmeló ens vol fer seure a la banqueta al Comitè de vaga i a la CGT per convocar una vaga legítima per la readmissió dels companys acomiadats.

Aquesta vegada, no toquen a un, ens toquen a totes!!

Visca la lluita de la classe obrera!!

Salut i Lluita

SP CGT Vallés Oriental

Concentració als Jutjats de Granollers el 23 de novembre en solidariat amb encausats al judici sobre el conflicte del Viena de Montmeló
http://www.cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/
https://twitter.com/CGTVALLESORIENT

>>> Cartell en document adjunt.