CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració-cassolada a Reus el 15 de desembre contra la visita d’Artur Mas

Dilluns, 12 desembre, 2011

El dijous 15 de desembre està previst que visiti la ciutat de Reus Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya i un dels principals responsables de les retallades que el seu govern està portant a terme a nivell de sanitat, educació, serveis públics i drets laborals. Ha estat convidat per la Cambra de Comerç de Reus a participar en els actes del seu 125è aniversari, en concret en el sopar commemoratiu de lliurament dels premis Cambra Reus, que es portarà a terme a la nau principal de l’antiga fàbrica de Vermuts Rofes, entre els carrers Sant Vicenç i Josep Anselm Clavé, en ple centre de la ciutat, a 100 metres de la Plaça Llibertat.

Per recordar-li els efectes negatius que les seves retallades estan tenint per a una gran part de la població, per defensar els serveis públics davant les privatitzacions que volen portar a terme, per defensar els drets laborals i socials, des de l’Assemblea Popular de Reus s’ha convocat una concentració-cassolada-sopar de pobre a les 22.30 h. a la Plaça Antoni Sabater Esteve (Plaça de les Aigües), situada al costat d’on es vol fer el sopar amb l’Artur Mas, per tal d’expressar-li el nostre rebuig a les polítiques econòmiques i socials del govern de CiU.

Aquesta mobilització s'ha fet extensiva als comitès d’empresa i seccions sindicals dels sectors i les empreses afectades per les retallades (Hospitals de Santa Tecla i Joan XXIII de Tarragona, Pius de Valls, Sant Joan de Reus, Grup Pere Mata, universitats, ensenyament, administració pública, etc), així com als diferents moviments socials del Camp; Assemblea de la URV, EIC, Plataforma en Defensa dels Drets Públics de Tarragona, sindicalisme alternatiu, assemblees del 15M i a totes les persones interessades.

Cal portar estris per a fer soroll i alguna cosa per menjar, i, sobretot fer córrer aquesta convocatòria, que no vol ser patrimoni de ningú sinó expressió de protesta de la indignació que moltes persones estan sentint davant del que està passant. Que el Sr. Artur Mas i la seva gent ens escoltin mentre sopen…

CGT Reus

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció