CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració/cassolada el 18 de novembre: fora feixistes de l’Hospitalet!

Dimarts, 15 novembre, 2011

Concentració de protesta contra l'acte de PxC, divendres 18 novembre, 19:30h.

Centre Cultural Barradas, Rambla Just Oliveras, 56 (s'ha quedat el més a prop possible de l'entrada), L'Hospitalet de Llobregat

Declaració d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme l'Hospitalet de Llobregat (UCFR-L'H)

“Plataforma per Catalunya”, organització dirigida pel franquista confés, Josep Anglada, es proposa celebrar el seu acte final de campanya electoral al Centre Cultural Barradas de l’Hospitalet de Llobregat aquest divendres 18 de novembre a les 20.00 hores.

Durant les últimes setmanes està sent molt freqüent veure l’Anglada i tots els seus acòlits a diferents actes per la ciutat de l’Hospitalet. Sembla que volen fer de la ciutat uns dels seus bastions feixistes per a seguir escampant el seu odi contra tothom que no sigui de confessió feixista i especialment contra els sectors més vulnerables de la societat.

L’Hospitalet sempre a estat una ciutat d’acollida i no deixarem pas que cap feixista malmeti aquesta identitat que amb tant orgull defensem.

Des d'UCFR-L'H ens posicionem en contra de la impunitat amb que PxC difon el seu odi i utilitza la crisi per a dividir i soscavar la convivència entre els veïns i veïnes.

Abans que sigui massa tard hem de dir alt i clar que no volem feixistes a la nostra ciutat. Cap acte públic dels feixistes s’ha de quedar sense resposta. No deixarem que el seu ideari malaltís es normalitzi i s’escampi per totes les llars i cantonades de la nostra ciutat.

Per tot això i més UCFR-L'H fem una crida i convidem a tothom aquest divendres 18 de novembre a les 19.30 hores a les portes del Centre Cultural Barradas, Rambla Just Oliveras, 56 (a prop metro L1 Rbla. Just Oliveras i Renfe l’Hospitalet) per a fer una concentració àmplia, unitària i pacífica per a dir alt i clar que no són benvinguts.

Abans que sigui massa tard... No deixem que tornin a passar.

UCFR L'Hospitalet

www.facebook.com/event.php?eid=300840023267916