CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració contra el nou hotel de la Rambla del Raval de Barcelona

Dimecres, 24 setembre, 2008

Lluny de “reinventar Barcelona”, les polítiques públiques i privades de la “Barcelona guapa” dutes a terme sobre el Raval als darrers 20 anys s’han dirigit a esventrar-lo, a desinformar-ne, assetjar-ne i expulsar-ne milers de veïns i veïnes, i a prescindir de les seves necessitats bàsiques –habitatges, espais verds, equipaments socials, treball dignes– a fi d’estendre cap al centre de la ciutat l’aparador “desconflictivitzat” i turístic en què pretenen convertir Barcelona.


La humiliant conversió dels barris de Ciutat Vella en un immens parc d’atraccions per a turistes i gent d’un status econòmic superior s’encarna en el nou hotel de la Rambla del Raval que l’alcalde –titella del poder econòmic– inaugurarà el divendres 26. Envoltat d’un paisatge de pobresa i mancances estructurals, i situat just davant d’on els pistolers de la burgesia assassinaren l’anarquista Salvador Seguí, “el Noi del Sucre” –amb les noves oficines per a CCOO i UGT, els sindicats grocs, al costat–, l’hotel simbolitza els violents processos urbanístics, econòmics i polítics del poder per esclafar la vida, l’autoorganització popular i l’antiautoritarisme al Raval, a Barcelona i a Catalunya... amb l’objectiu de fer-ne, de tot plegat, el negoci especulador d’uns pocs a costa de la misèria de molts.

Si vols oposar-te a la contínua presa de pèl, vine a la Rambla del Raval el primer dia de funcionament de l’hotel: porta-hi confetis, cassoles, xiulets, i protestem-hi junts.

DIVENDRES 26 DE SETEMBRE A LES 7 DEL VESPRE,

CONCENTRACIÓ EN CONTRA DE L'HOTEL BARCELÓ RAVAL

AJUNTEM-NOS A LA RAMBLA DEL RAVAL!!!