CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració contra el nou hotel de la Rambla del Raval de Barcelona

Dimecres, 24 setembre, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Lluny de “reinventar Barcelona”, les polítiques públiques i privades de la “Barcelona guapa” dutes a terme sobre el Raval als darrers 20 anys s’han dirigit a esventrar-lo, a desinformar-ne, assetjar-ne i expulsar-ne milers de veïns i veïnes, i a prescindir de les seves necessitats bàsiques –habitatges, espais verds, equipaments socials, treball dignes– a fi d’estendre cap al centre de la ciutat l’aparador “desconflictivitzat” i turístic en què pretenen convertir Barcelona.


La humiliant conversió dels barris de Ciutat Vella en un immens parc d’atraccions per a turistes i gent d’un status econòmic superior s’encarna en el nou hotel de la Rambla del Raval que l’alcalde –titella del poder econòmic– inaugurarà el divendres 26. Envoltat d’un paisatge de pobresa i mancances estructurals, i situat just davant d’on els pistolers de la burgesia assassinaren l’anarquista Salvador Seguí, “el Noi del Sucre” –amb les noves oficines per a CCOO i UGT, els sindicats grocs, al costat–, l’hotel simbolitza els violents processos urbanístics, econòmics i polítics del poder per esclafar la vida, l’autoorganització popular i l’antiautoritarisme al Raval, a Barcelona i a Catalunya... amb l’objectiu de fer-ne, de tot plegat, el negoci especulador d’uns pocs a costa de la misèria de molts.

Si vols oposar-te a la contínua presa de pèl, vine a la Rambla del Raval el primer dia de funcionament de l’hotel: porta-hi confetis, cassoles, xiulets, i protestem-hi junts.

DIVENDRES 26 DE SETEMBRE A LES 7 DEL VESPRE,

CONCENTRACIÓ EN CONTRA DE L'HOTEL BARCELÓ RAVAL

AJUNTEM-NOS A LA RAMBLA DEL RAVAL!!!

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció