CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració contra el tancament de Derbi, el 21 de març a Mollet

Dimarts, 15 març, 2011

Els companys/es de Derbi es troben davant el tancament de la seva empresa. Una empresa de capital català que va ser venuda fa uns sis anys a Piaggio i que ara decideix endur-se les produccions a Itàlia, a pesar que el centre de Martorelles és un dels més rendibles del sector.

El dilluns 21, a les sis de la tarda, tenim una cita de suport mutu important i que la FEMEC-CGT us crida a secundar a tots/es els/les que pugueu. El comitè d'empresa de Derbi ha convocat una concentració a la Plaça Pau
Casals de Mollet del Vallès, davant l'Ajuntament.

La situació de les comarques dels dos Vallés (Oriental i Occidental) està molt complicada en els últims mesos, ERO i tancaments amenacen la destrucció de més de 3000 llocs de treball: Estampacions Sabadell, Valeo, Sharp, Yamaha o Derbi són exemples de destrucció d'ocupació que situen un futur difícil a molts companys d'aquestes comarques.

La manifestació és en favor del manteniment dels llocs de treball a la planta que Derbi té a Martorelles i en contra la deslocalització que l'empresa té prevista durant els propers mesos.

Val a dir que la convocatòria la promouen els i les treballadores de Derbi, i
que CGT del Vallès Oriental s'hi suma.

Attached documents