CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració contra els transvasaments a Barcelona

Divendres, 23 maig, 2008

cartell concentració

El proper dimarts 27 es torna a reunir la Taula de la Sequera al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Per fer sentir la nostra protesta i cridar-los que els transvasaments no són la solució i que ja n'hi ha prou d'especular amb la sequera, s'ha convocat una concentració de protesta.


Des de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, els Jovens de l'Ebre i la Plataforma metropolitana contra les transvasaments, conviden a tothom a la concentració de protesta que han organitzat el mateix dia 27 davant del Palau de Pedralbes de Barcelona, a l'Avinguda Diagonal 686 (Metro L3), a les 18 h. En el web de la PDE hi ha un mapa per situar-lo.

Creiem que després de les pluges de les darreres setmanes, la situació de “possible emergència en el cas mes desfavorable de que no plogues en la primavera el 2008″ que plantejava el Govern de la Generalitat ha canviat radicalment, pel que les obres de la interconnexió de xarxes CAT-ATLL ja no tenen sentit, ni tampoc el RDL 3/2008. Sembla però que el govern de la Generalitat no sembla que tingui cap intenció de fer marxa enrera en aquest projecte.

Des de la CGT convoquem a totes aquelles persones que puguin assistir a la concentració que es farà a les portes del Palau de Pedralbes per tal de mostrar el nostre rebuig a aquest projecte.

Més informació als webs:

Plataforma en Defensa de l'Ebre:

www.ebre.net/

Plataforma metropolitana contra els transvasaments

notransvasamentsbcn.blogspot.com/

Jóvens de l'Ebre

jovensebre.org/