CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració contra la Llei Mordassa el 19 de novembre a la Delegació del Govern a Barcelona

Diumenge, 16 novembre, 2014

imatge de la concentració-manifestació per la llei mordassa el 19 de novembre a barcelona:

Concentració el 19 de Novembre a les 19h davant la Delegació del Govern a Barcelona per a expressar el nostre més profund rebuig a la Llei Mordassa i a qualsevol retallada en els nostres drets i llibertats.

Contra l’aprovació de la Llei Mordassa, ENS PLANTEM!

Mesos després d’aconseguir, gràcies a la mobilització de les organitzacions feministes i de defensa dels drets humans, que el govern retirés el seu projecte de reforma de la Llei de l’Avortament, ens enfrontem a un nou episodi de l’atac del govern contra els drets civils i polítics. El projecte de reforma de la Llei de Seguretat Ciutadana, coneguda com a Llei Mordassa, s’està tramitant al Congrés dels Diputats, i si no ho parem, podria ser aprovada en menys d’un mes.

Fa mesos ens va`rem posicionar contra l’actual procés de [RE] tallades de drets i llibertats a través d’un acte massiu a la Universitat de Barcelona i una manifestació en què van participar unes 10.000 persones. Així mateix, en aquests mesos, diverses iniciatives, com No Som Delicte, han pres els carrers en altres llocs per frenar l’aprovació de la Llei Mordassa i les reformes repressives i regressives del Codi Penal.

La situació és realment greu, ja que l’aprovació de la Llei Mordassa ens farà retrocedir 40 anys en la protecció dels nostres drets civils i polítics. Amb aquesta llei:

Ens sancionaran per ocupar la via pública i exercir el nostre dret de manifestació o reunió si no es realitza la “comunicació” prèvia als cossos policials.

Ens sancionaran per manifestar-nos davant del Parlament, o davant dels centres de salut, o bancs o per ocupar-los pacíficament.

Ens sancionaran per fer escraches.

Ens sancionaran administrativament per ocupar espais abandonats.

Ens sancionaran per gravar actuacions policials.

Ens faran identificar-nos i ens podran escorcollar sobre una base àmplia i vaga d’indicis sense, a més, haver prohibit expressament les identificacions basades en perfil ètnic o altres prejudicis o supòsits.

Es preten reformar conjuntament de manera “express” la llei d’estrangeria per intentar legalitzar les expulsions en calent a la frontera.

Davant de tot això, ens concentrarem el proper 19 de Novembre a les 19h davant la Delegació del Govern per a expressar el nostre més profund rebuig a la Llei Mordassa i a qualsevol retallada en els nostres drets i llibertats. Així mateix, anunciem des de ja que seguirem manifestant-nos, ocupant seus d’entitats bancàries, fent escraches, gravant actuacions policials abusives i denunciant les batudes racistes i les devolucions en calent.

#desob14 | #STOPleyMORDAZA | #STOPdevolucionesILEGALES | #STOPcodigoPENAL

DESOB14

https://desobediencia2014.wordpress.com/

https://www.facebook.com/events/864742316899752/

>>> En documents adjunts, cartell concentració 19N i cartells campanya contra la Llei Mordassa.