CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració contra la repressió sindical a Mecaplast, el 26 de juny a la Pobla de Claramunt (Anoia)

Dissabte, 22 juny, 2013

A tots els delegats i delegades de la CGT
A totes les Federacions Territorials
A les Federacions Sectorials
A tota la CGT

Les Companyes i Companys de la Secció Sindical de CGT a Mecaplast (Multinacional dedicada a l'Automoció) seran acusats mitjançant un expedient contradictori que se'ls ha imposat de manera dictatorial, arbitrària i autoritària.

Els fan intermediaris de la desaparició d'una partida econòmica del fons social que gestionava únicament i exclusivament una "Companya" de la Secció Sindical d'UGT. L'objectiu de la factoria no és més que entrar en un procediment brut i humiliant per deixar fora de joc i sense representació als treballadors i treballadores de l'empresa de més de 400 en plantilla.

La Secció Sindical de CGT a Mecaplast representada en la seva majoria en el Comitè d'empresa, desenvolupa un treball sindical dur contra la patronal causa de les envestides per part de la mateixa quant a l'intent de rebaixes salarials, ERO´s sense causes i rebutjats, atemptant directament contra la conciliació familiar, acomiadaments salvatges, etc.

Mitjançant l'escrit, la Federació Comarcal CGT Anoia, fa una crida a tota l'Organització per assistir a la CONCENTRACIÓ convocada el proper dimecres 26 de juny de 12'00 a 14'00 hores al C / Narcís Monturiol, PG. IND. Plans D'Arau S / N La Pobla de Claramunt (ANOIA - Igualada)

¡EN DEFENSA DE LA LLIBERTAT SINDICAL!!

'CAP AGRESSIÓ SENSE resposta!!

Secretariat Permanent de l'Anoia.

Més informació:

- EMAIL: cgtanoia@yahoo.es
- Seu CGT Anoia: C/ Clavells, 11, Baixos. 08700 Igualada (BCN)
Telf. i Fax: 93 804 29 85