CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració d’aturats a les portes de l’Ajuntament de Badía del Vallès

Divendres, 17 abril, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Ahir dijous 25 d'abril uns 50 desocupats i desocupades es van concentrar en les portes de l'ajuntament de Badía del Vallès per a exigir solucions al problema de l'atur que afecta a més de 2000 persones en la localitat.

Aquests desocupats/des participen en l'Assemblea de desocupats de Badía que se celebren tots els dimecres a les 18.30h en el Casal de l´Esquerra de Badía.

El manifest i punts que s'exigien són els següents:

Som més de 2000 els treballadors i treballadors que ens trobem en atur a Badía del Vallès, acomiadats en algun dels nombrosos expedients de regulació d'ocupació, després del tancament d'empreses i tallers, paralitzacions d'obra o als quals no s'ha renovat el contracte precari.

Mentre els banquers a través de les nostres hipoteques i els empresaris de la construcció i immobiliàries amb l'especulació de l'habitatge, gaudeixen del botí de la nostra explotació, del robatori i l'estafa massiva d'aquests últims anys de bonança econòmica.

La resposta del Govern al drama social de l'atur consisteix a omplir les butxaques dels causants de la crisi: banquers, els especuladors i de les multinacionals que deslocalitzen fàbriques. Sense oblidar la complicitat dels sindicats majoritaris (UGT i CCOO) amb anys reformes laborals i convenis d'empresa precaris i la no convocatòria d'una VAGA GENERAL davant la situació actual de la classe treballadora.

Davant aquesta situació dramàtica, un col·lectiu de desocupats/des de Badía del Vallès, entenem que no podem perdre el temps esperant passivament que el Govern o l'Ajuntament prenguin mesures efectives contra l'atur. L'experiència de les crisis anteriors ens ha ensenyat que només nosaltres, desocupats i desocupades, mitjançant la nostra autoorganització en assemblees i la mobilització, podrem aconseguir les nostres reivindicacions:

1.- Reducció de la jornada laboral a 35 hores sense disminució de salari i l'eliminació total de les hores extres en les obres realitzades a Badía del Valles

2.- Atur indefinit fins a la recol·locació efectiva mentre duri la crisi.

3.- Impedir els desnonaments de les famílies hipotecades si es troba en atur algun dels seus membres.

4.- Generar ocupació pública real, no subcontractada a través d'empreses privades que es quedaran amb una part dels diners destinats als ajuntaments.

5.-Exigir a l'Ajuntament de Badía del Vallès transparència en la contractació de desocupats en les obres de Badía i donar prioritat als desocupats de la localitat en un 100%.

Assemblea de Desocupats i Desocupades de Badia del Vallès

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció