CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de CGT a SEAT Martorell

Dimecres, 20 febrer, 2008

Convocats per la Federació Local de Barcelona, uns cinquanta delegats i delegades i company/es dels sindicats de Barcelona es traslladaven ahir 19 de febrer al matí amb autobús a la factoria de SEAT a Martorell (Baix Llobregat) per a expressar la nostra solidaritat amb els tres companys en vaga de fam des de fa dues setmanes. A ells/elles cal afegir més de vint companys/es que ho han fet pels seus propis mitjans. Allí vam compartir la jornada amb companys/es de la comarcal del Baix Llobregat també desplaçats fins a la fàbrica.


Així mateix s'han reunit davant les portes de SEAT membres de l'Assemblea d'acomiadats de SEAT i del Comitè de Solidaritat amb els mateixos, convocats divendres passat 15 una vegada coneguda la convocatòria de la Federació Local de Barcelona.

Tot això ha concorregut en una nombrosa presència de companys/es solidaris amb la lluita dels vaguistes a les portes de la factoria, on s'ha repartit un comunicat de la FL de Barcelona en suport als companys Calero (qui va haver de deixar la vaga per prescripció dels metges), Requena i Diosdado.

Amb satisfacció i orgull hem pogut comprovar que la moral i la determinació dels nostres companys en vaga de fam és mes alta que mai. La seva lluita no serà en va PER LA READMISSIÓ DELS 66 ACOMIADATS PENDENTS DE REINGRÉS!!

Galeria fotogràfica a:

ROJO Y NEGRO

SP FL CGT Barcelona