CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de protesta davant la Borsa de Barcelona el 6 de novembre contra els acomiadaments a Hewlett-Packard (HP)

Dimecres, 5 novembre, 2014

Cada any hi ha un degoteig de 100 acomiadaments a la seu catalana de la companyia.

Des de fa 4 anys, les diferents empreses del grup HP a Espanya han patit prop de 1000 acomiadaments. Un centenar cada any a la seu que té la multinacional a Sant Cugat.

En els darrers 3 anys, la plantilla d’HP a Sant Cugat ha realitzat de forma massiva una vaga indefinida de 7 dies, una jornada de 24h, dues vagues de mitja jornada i 4 aturades de dues hores. A més de manifestacions, protestes i diverses accions.

Segons informació que ha arribat a la secció sindical de CGT a HP, l’objectiu és “Reduïr el cost mitjà del salari dels “recursos””, simplement per a obtenir més beneficis doncs l’empresa no té pèrdues econòmiques.

Molta d’aquesta responsabilitat és deguda a l’especulació financera que es realitza en la compra/venda d’accions. L’actual presidenta a nivell mundial, Meg Whithman està al davant d’un pla de dos anys d’acomiadament de 50.000 treballadors a tot el món única i exclusivament per generar expectatives en les accions.

Per aquesta raó, anirem aquest dijous 6 de novembre a les 13h a la Borsa de Barcelona a informar de l’estat d’acomiadaments a l’empresa i assenyalar la maquinària especulativa que hi ha al darrere.

http://www.cgtcatalunya.cat/fedbanca/concentracio-de-protesta-davant-la-borsa-de-barcelona-contra-els-acomiadaments-a-hewlett-packard-hp/

>>> Altres enllaços sobre el tema:

La CGT porta els acomiadaments a HP davant l’ajuntament de Sant Cugat
http://www.cgtcatalunya.cat/fedbanca/la-cgt-porta-els-acomiadaments-a-hp-davant-lajuntament-de-sant-cugat/

Què farem contra els acomiadaments a HP
http://www.cgtcatalunya.cat/fedbanca/que-farem-contra-els-acomiadaments/

Més informació:

- TWITTER CGT HP

- WEB CGT HP

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció