CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de protesta dels funcionaris de l’Estat a Barcelona el 21 de juny

Dijous, 21 juny, 2012

ELS FUNCIONARIS DE L'ESTAT PROTESTARAN DAVANT LA DELEGACIÓ DEL GOVERN A CATALUNYA

CONCENTRACIÓ DIJOUS 21 DE JUNY A LES 10 I FINS A LES 11 A LA DELEGACIÓ DEL GOVERN A CATALUNYA, MALLORCA 278 / ROGER DE LLURIA

Convocats per la Junta de Personal i pels sindicats CGT, CCOO, UGT i ASI-USOC, els funcionaris de l'Estat a Barcelona es concentren dijous 21 de juny, entre les deu i les onze del matí, davant la Delegació del Govern a Catalunya, situada en el Palau Muntaner, carrer Mallorca nº 278, en la confluència amb Roger de Llúria.

A la concentració està convocat el personal que treballa en aquest centre. Assistiran els membres de la Junta de Personal dels funcionaris de l'Administració de l'Estat a Barcelona.

Els funcionaris de l'Estat protesten contra la reforma laboral, que també els afecta, en defensa dels serveis públics i contra els altres retallades socials que està portant a terme el Govern, seguint amb les mobilitzacions que es van iniciar amb la vaga general del 29 de març passat.

En el mateix sentit, des de primers de maig s'han vingut realitzant concentracions davant d'altres centres de treball de l'Administració de l'Estat a Barcelona, com la Prefectura Provincial de Tràfic, l'Institut Nacional de la Seguretat Social o la Tresoreria de la Seguretat Social.

Així mateix, pròximament es realitzaran noves concentracions davant la delegació de l'Agència Tributària i altres organismes.

La Junta de Personal de l'Administració de l'Estat a Barcelona.

Persona de contacte: Miguel Angel García Muñoz Tlf. 656 65 74 52