CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de reivindicació de la millora definitiva del servei ferroviari a totes les línies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, el 10 d’octubre a l’estació de Vila-seca

Dimarts, 27 setembre, 2016

Concentració de reivindicació de la millora definitiva del servei ferroviari a totes les línies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre per al proper dia 10 d’octubre, a les 11,30 h., a l’estació de tren de Vila-seca....

Els problemes en la prestació del servei ferroviari a les nostres comarques s’han convertit en crònics. Els mitjans de comunicació s’han fet ressò de les repetides incidències, que agreugen un servei ja de per si deficient i poc fiable.

Les entitats que reivindiquem un ferrocarril públic i de qualitat creiem que ja n’hi ha prou.

Reclamem que s’emprenguin urgentment totes aquelles actuacions que permetin superar les actuals mancances i disposar d’un servei ràpid, còmode, freqüent i fiable.

Amb aquest objectiu, convoquem una concentració de reivindicació de la millora definitiva del servei ferroviari a totes les línies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre per al proper dia 10 d’octubre, a les 11.30 h., a l’estació de tren de Vila-seca.

Convidem als ens locals i comarcals afectats, als agents socials i polítics de les nostres comarques, així com als usuaris que pateixen dia rere dia les deficiències del servei a participar-hi activament; així com a adherir-se al manifest que es llegirà en el transcurs de la concentració.

PLATAFORMA PER LA DEFENSA D'UN FERROCARRIL PÚBLIC I DE QUALITAT (pdf.camp)
http://pdfcamp.org/
PLATAFORMA TRENS DIGNES A LES TERRES DE L’EBRE (PTD)
https://trensdignesebre.wordpress.com/
ASSOCIACIÓ PER LA PROMOCIÓ DEL TRANSPORT PÚBLIC (PTP)
http://www.transportpublic.org/

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció