CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de reivindicació de la millora definitiva del servei ferroviari a totes les línies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, el 10 d’octubre a l’estació de Vila-seca

Dimarts, 27 setembre, 2016
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Concentració de reivindicació de la millora definitiva del servei ferroviari a totes les línies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre per al proper dia 10 d’octubre, a les 11,30 h., a l’estació de tren de Vila-seca....

Els problemes en la prestació del servei ferroviari a les nostres comarques s’han convertit en crònics. Els mitjans de comunicació s’han fet ressò de les repetides incidències, que agreugen un servei ja de per si deficient i poc fiable.

Les entitats que reivindiquem un ferrocarril públic i de qualitat creiem que ja n’hi ha prou.

Reclamem que s’emprenguin urgentment totes aquelles actuacions que permetin superar les actuals mancances i disposar d’un servei ràpid, còmode, freqüent i fiable.

Amb aquest objectiu, convoquem una concentració de reivindicació de la millora definitiva del servei ferroviari a totes les línies del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre per al proper dia 10 d’octubre, a les 11.30 h., a l’estació de tren de Vila-seca.

Convidem als ens locals i comarcals afectats, als agents socials i polítics de les nostres comarques, així com als usuaris que pateixen dia rere dia les deficiències del servei a participar-hi activament; així com a adherir-se al manifest que es llegirà en el transcurs de la concentració.

PLATAFORMA PER LA DEFENSA D'UN FERROCARRIL PÚBLIC I DE QUALITAT (pdf.camp)
http://pdfcamp.org/
PLATAFORMA TRENS DIGNES A LES TERRES DE L’EBRE (PTD)
https://trensdignesebre.wordpress.com/
ASSOCIACIÓ PER LA PROMOCIÓ DEL TRANSPORT PÚBLIC (PTP)
http://www.transportpublic.org/

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció