CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de solidaritat amb els treballadors/es de Caprabo, el 3 de març al magatzem de L’Hospitalet

Dimarts, 24 febrer, 2009

En solidaritat amb la Secció Sindical de CGT a Caprabo, contra la política d'externalizacions que porta a terme l'empresa, i en protesta pel tancament de tendes i les pràctiques antisindicals que pretenen vulnerar el dret de vaga, es convoca Concentració el dimarts 3 de març a les 9 h. al magatzem de Caprabo L'Hospitalet de Llobregat, al c/Ciències 135.

La Federació Local de Barcelona de la CGT organitza un autobus per anar-hi, s'ha quedat a les 8 h. al local de Via Laietana 18 de Barcelona i es sortirà a les 8.30 h. La tornada està prevista a les 11.30 h.

Secció Sindical CGT Caprabo: www.cgt-caprabo.es/


CGT i CCOO de Caprabo es concentren per «obligar» l’empresa a negociar

IMMA BOSCH | El Punt. 2 de març de 2009

Les seccions sindicals de CGT i CCOO de l’empresa Caprabo-Eroski han convocat una concentració per dimarts d’1/4 de 10 del matí a les 12 del migdia a la seu central i centre logístic de l’empresa a l’Hospitalet de Llobregat, per protestar i reivindicar la «falta d’interlocució» des de l’arribada de la nova direcció d’Eroski.

Els sindicats asseguren en un comunicat que aquesta falta d’interlocució que tenen els comitès d’empresa i seccions sindicals amb l’empresa «es tradueix en la no-resolució i el menfotisme de la direcció d’empresa dels múltiples problemes» que tenen en els seus llocs de treball. Els treballadors, segons hi afegeixen, «no superen en la majoria dels casos els llargs períodes de prova, per la qual cosa s’utilitza la contractació indefinida, a efectes pràctics, com a contractació temporal». «Es deneguen les reduccions de jornada per guarda legal en els horaris que se sol·liciten; també es deneguen les excedències; s’abusa de la polivalència, de funcions, i no es reconeixen categories professionals», denuncien en el comunicat, que hi afegeix que es reben «pressions de la mútua d’accidents quan s’està de baixa».

Els sindicats asseguren també que estan preocupats pel futur de la companyia, ja que s’està externalitzant la secció de xarcuteria de la central, el repartiment tradicional a casa i el servei de repartiment per internet, entre d’altres.