CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de suport a Núria Pórtulas, el 7 de febrer a Girona

Dissabte, 31 gener, 2009

El 7 de febrer de 209 farà dos anys que l'activista llibertària Núria Pórtulas va ser detinguda a Girona sota la Llei Antiterrorista i empresonada a Madrid durant 4 mesos, d'on va sortir en llibertat sota fiança. Actualment s'ha de presentar un cop per setmana als jutjats i no pot traspassar les fronteres estatals. Ara s'està pendent de la data de judici a l'Audiència Nacional. El fiscal acusa a la Núria de col·laboració amb banda armada i demana una pena de 5 anys de presó, multa de 6300 € i la inhabilitació absoluta durant 15 anys.


Som conscients que la detenció i empresonament de la Núria no van ser una equivocació. La repressió de les persones i moviments socials combatius (i especialment les persones que són solidàries amb els presos) no és un error sinó una estratègia del poder per tal de criminalitzar-nos.

En aquests moments la solidaritat activa segueix sent una de les millors armes que tenim per tal de respondre a les agressions de l'Estat i el Capital.

Per això convoquem una concentració de suport el dissabte 7 de febrer, a les 17 h., davant del Govern Civil de Girona.

Des d'aquesta assemblea seguirem treballant per l'absolució de la Núria Pòrtulas i per la seva llibertat real i sense restriccions, per la fi de la criminalització de les persones i moviments combatius, per la solidaritat amb les persones preses i per la fi de la impunitat de la que gaudeixen els poder polítics, policials i judicials.

Núria lliure, lliures tots i totes.

Assemblea de Suport

elsud.org/nuria/