CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de suport al nostre company Miguel Velasco dijous 20 de juliol a Tarragona

Dimecres, 19 juliol, 2017

Davant l’acomiadament per part de la empresa Navec del company Miguel Velasco, la Federació Intercomarcal de la Confederació General de Treball de Tarragona vol manifestar que estem en contra d’aquest acomiadament.

La patronal, com sempre, aprofita qualsevol excusa per acomiadar les treballadores i treballadors que li fan nosa,convertint-los en mercaderies.

Les últimes reformes laborals propiciades pels governs de torn, sindicats grocs o de qualsevol altre color, només afavoreixen la patronal i la banca.

La subrogació és un dret que tenim des de fa molts anys, fruit de les lluites dels treballadors de diferents sectors, com els de serveis, hoteleria, i el metall entre molts altres.

És molt simptomàtic que darrerament, tots les companyes i companys acomiadats siguin treballadores i treballadors que han estat subrogats. Això es produeix perquè la patronal vol ”barra lliure” i vol acabar amb les subrogacions i amb tot el que les treballadores i els treballadors hem conquerit amb molts anys de lluita, i que ens han pres amb les diverses reformes laborals.

Per això la lluita contra l'acomiadament de Miguel Velasco ha de ser la lluita de totes i tots,. És un fet demostrat que si no anem tots a una i lluitem pels nostres drets, la patronal guanya i les treballadores i treballadors perdem drets.

No podem confiar en les institucions del estat, ni en la inspecció de treball, ni en la judicialització dels conflictes, tan sols podem confiar en les mobilitzacions i en la lluita, que és l’únic camí per parar l'ofensiva de la patronal i el govern.

Tenim l’oportunitat de dir que no permetrem aquest acomiadament ni cap altre, perquè som un sindicat combatiu i la nostra millor arma és la solidaritat.

Us convoquem a la CONCENTRACIÓ DE SUPORT al nostre company MIGUEL VELASCO acomiadat per part de l'empresa NAVEC, el dijous, 20 de juliol, a les 10:00h al CEMAC, carrer Joan Baptista Plana, 29-31 de Tarragona.

Us adjuntem petició que hem fet a change.org en contra de l'acomiadament del nostre company.
https://www.change.org/p/grupo-navec-readmisi%C3%B3-del-company-acomiadat-manuel-velasco

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!

Federació Intercomarcal de la CGT de Tarragona
Tarragona, 18 de juliol de 2017

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció