CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de treballadores i treballadors d´Orizonia dilluns 11 de març, a Barcelona

Dilluns, 11 març, 2013

CONCENTRACIÓ DE TREBALLADORES I TREBALLADORS DE Orizonia
DILLUNS 11 DE MARÇ A LES 18 HORES A LA
PLAÇA SANT JAUME DE BARCELONA

El dia 12 de març, la Direcció d'Orizonia, un dels més importants grups empresarials del sector turístic de l'estat espanyol, entrarà definitivament en concurs de creditors per liquidar l'empresa.

Més de tres mil treballadors desconeixen en aquest moment quina és la situació real de l'empresa sense que ningú els asseguri si ni tan sols cobraran la nòmina del mes de març.

Els gestors d'Orizonia (Els fons d'inversió Carlyle, ICG i Vista), la classe política i les empreses de la competència han deixat caure a aquest grup demostrant un cop més que no els importa res el manteniment de l'ocupació o les condicions de vida de les persones. Orizonia mor no per falta de treball o futur sinó víctima de l'especulació financera i del carronyerisme empresarial.

En aquests dies hem pogut comporobar com les empreses feien ofertes de treball als treballadors d'Orizonia a canvi de renunciar al seu indemnització o qualsevol dret que els correspongués després del tancament de l'empresa, propiciat per la mala gestió dels seus propietaris.

Des de CGT animem a tots els treballadors i ciutadania en general a donar suport als treballadors de Orizonia en les seves reivindicacions.

Secció Sindical de CGT a Orizonia-Barcelona

11 març 2013

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció