CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de treballadors de la Diputació Barcelona a la Llar Mundet

Divendres, 26 abril, 2013

Companys i companyes,

A demanda de la gent del grup de mobilització de Mundet, us fem saber que avui un bon grapat de treballadors i treballadores d'aquell recinte ens hem concentrat de forma silenciosa davant del Pavelló Nord, per a donar la benvinguda al president Salvador Esteve, que hi ha anat a celebrar la diada de Sant Jordi amb els usuaris i usuàries de la residència de gent gran. Podeu veure algunes fotos d'aquesta acció als següent enllaços:

https://twitter.com/CGTDiba/status/326662059129466880/photo/1/large
https://twitter.com/CGTDiba/status/326662324893130752/photo/1/large

https://twitter.com/CGTDiba/status/326663256443850752/photo/1/large

A l'arribada del president, se li ha lliurat un dossier confeccionat pels treballadors i treballadores del recinte, amb un recull de notícies i informacions sobre les retallades que estem patint les empleades i empleats públics, el sobredimensionament de l'estructura política i directiva de la corporació, o les imputacions penals i casos de corrupció amb els quals sembla (sempre presumptament, clar) que estan implicats diversos diputats provincials, i antics alts càrrecs de la Diba nomenats pel mateix senyor Esteve. Atès que el president va manifestar recentment en una entrevista que NO SABIA PER QUINS MOTIUS protestem els treballadors i les treballadores de la Diba, les companyes i companys de Mundet hem considerat convenient confeccionar i regalar-li aquest dossier, PER A QUE S'INFORMI. Per cert, ens ha cridat l'atenció que es negués a acceptar aquest regal, i que finalment no l'acabés recollint ell, sinó una persona del seu seguici.

Felicitem les companyes i companys de Mundet que s'han currat el dossier i que han participat en l'acció d'aquest matí. Són un exemple d'autoorganització i d'iniciativa, i ens mostren al personal dels altres recintes quin és el camí a seguir.

Finalment, aprofitem aquest correu per a convocar a tot el personal a una CONCENTRACIÓ davant Can Serra el proper dijous, dia 25, a les 11.45h, amb motiu de la celebració del Ple corporatiu del mes d'abril.

ELS SERVEIS PÚBLICS NO ES RETALLEN!
EN DEFENSA DELS NOSTRES DRETS I CONDICIONS DE TREBALL, NI UN PAS ENRERE!

Secció sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona
- http://cgtbarcelona.org/cgtdiba/

- https://twitter.com/CGTDiba

imatge acció de protesta a mundet 25 d´abril 2013

Imatge acció protesta @cgtdiba a Mundet 25 d´abril

concentració treballadors @cgtdiba a mundet 25 d´abril.jpg-large