CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de treballadors de l’Administració Pública el 25 de juliol a Barcelona

Dimarts, 24 juliol, 2012

CONCENTRACIÓ-MANIFESTACIÓ DE TREBALLADORS DEL INSS, ESTRANGERIA I INSPECCIÓ DE TREBALL A BARCELONA

DIMECRES 25 DE JULIOL A LES 10:15 HORES A INSPECCIÓ DE TREBALL, TRAVESSERA DE GRÀCIA 303-311

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS, CONTRA LES PRIVATITZACIONS I PEL MANTENIMENT DE L'OCUPACIÓ

CONTRA LA PRECARIETAT I LES RETALLADES SOCIALS

La CGT dóna suport a aquesta concentració, perquè considerem que l'atac als empleats públics s'emmarca dintre de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots els treballadors, intentant justificar-lo amb l'excusa que “tenen treball per a tota la vida”, aquest missatge ho transmeten els que han desregularitzat el mercat laboral i acabant amb l'estabilitat en l'ocupació, treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc, per això ens sembla un nou abús.

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una “economia bancària sanejada” en lloc d'una economia domestica suficient per a viure.

Protestem contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla ser que per a salvar als banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament als desocupats, els afectats per les lleis de dependència, els empleats públics i a tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i increment en els preus dels medicaments.

La reforma laboral que abarateix l'acomiadament, l'atac als empleats públics, als pensionistes, als més desfavorits que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient, l'anunci de noves privatitzacions, les pujades de les taxes als estudiants, etc. demostra que els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.

La CGT convoquem mobilitzacions d'empleats públics i seguim treballant per a la convocatòria d'una Vaga General àmplia, que canviï les polítiques empreses pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Europeu i resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No anem a permetre ni més reculades ni que se'ns dugui al segle XIX.

CGT donarem suport mobilitzacions d'empleats públics, com per exemple els del INSS (Institut Nacional de la Seguretat Social) de Barcelona, carrer Sant Antoni Maria Claret 11, que es manifesten cada dia a les 10 hores des del passat 13 de Juliol.

Pel repartiment del treball i de la riquesa.

CGT - Premsa Barcelona