CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de treballadors de Parcs i Jardins de Barcelona en defensa del servei públic

Dimecres, 16 gener, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Avui dia 16 de gener, 20 treballadors/es de Parcs i Jardins en representació del Comitè d'Empresa ens hem concentrat des de les 8 del matí a la porta de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, al carrer Tarragona, per expressar el nostre rebuig a la privatització del Parc de les Aigües de Guinardó i la seva zona d'influència. L'Ajuntament de Barcelona incomplint els acord de Conveni i els propis Estatuts de l'entitat pública ha tret a concurs el manteniment del Parc de les Aigües del Guinardó. L'excusa per a realitzar aquesta privatització és, segons l'Ajuntament: “la voluntat municipal de donar suport a les empreses d’inserció social i centres especials de treball dedicats a les tasques de reinserció social i laboral de persones amb especials dificultats.”

Al voltant de les 9 hores del matí s'han obert les pliques presentades, essent triada una UTE formada per Fundació Tallers de Catalunya - Associació per la Integració Social del Deficient i Vivers Belloch. La política hipòcrita de l'Ajuntament que en l'última OPO (oferta pública d’ocupació) va baixar el nombre de places d'integració del 10% al 5%. Aprofitant-se ara d'una necessitat de la societat per a realitzar una privatització més.

D'aquesta manera venen una mesura publicitària d'integració que en realitat amaga una política assistencialista, en comptes de realitzar una autèntica política integradora i d'igualtat d'oportunitats amb aquest col·lectiu de persones amb discapacitat. Finalment només volem recordar-vos la precarietat d'aquests llocs de treball, que es creen a costa de la gestió directa d'un servei públic, els treballador/es els quals cobren el SMI en el millor dels casos, fàcilment reduïbles per informes de baix rendiment

SI A LES POLÍTIQUES D'INTEGRACIÓ

NO A LES FALSES POLÍTIQUES ASSISTENCIALITES

http://malesherbes.blogspot.com/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció