CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de treballadors del Liceu davant la rància burgesia catalana, per la pèssima gestió de la Direcció del Liceu de BCN

Dijous, 8 octubre, 2015

Un diluvi a Barcelona no evita que les treballadores del Liceu comuniquessin, a la plana major de la rancia burgesia, el seu mal estar per la pèssima gestió de la Directiva.

Estarem al carrer informant i aquestes mobilitzacions desembocaran, el proper mes, en aturades que afectaran a les funcions del segon títol de la temporada que avui s'estrenava.

La CGT es felicita i agraeix, la participació nombrosa de les companyes i estem segures que anirà in crescendo.

Les barbaritats i ofenses de la patronal tenen la digna resposta de classe que es mereixen. Lluitem per nosaltres i lluitem per totes les que es puguin emmirallar per unes condicions dignes, salarials i laborals, a un sector com és el d'espectacles, tan castigat per la precarització i el clientelisme polític.

La, burda, burla de la patronal sempre tindrà la resposta adequada de les treballadores que lluiten pels seus dret i contra l'espoli social que estem patín. VOLEM EL NOSTRE SALARI INTEGRE!!! i més coses.......Visca les lluites de la classe obrera!!!

RETORN SOCIAL I ACCÉS A LA CULTURA PER TOTHOM !!!!
PER UNA CULTURA PÚBLICA I DE QUALITAT !!!!
PLANTILLES ESTABLES I DIGNES !!!!
TRANSPARÈNCIA I AUTOGESTIÓ !!!

Barcelona, a 8 d'octubre de 2015

SECCIÓ SINDICAL CGT LICEU

Concentració de treballadors del Liceu davant la rància burgesia catalana , per la pèssima gestió de la Direcció del Liceu de BCN

Seccio sindical CGT LICEU

- TWITTER CGT LICEU

http://pepitogrilloliceo.blogspot.com
http://www.cgtbarcelona.org/cgtliceu/index.htm
https://www.facebook.com/pepitogrillocgtliceu

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció