CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Concentració de treballadors/es d’Orizonia divendres 22 de març, a Barcelona

Dijous, 21 març, 2013

CONCENTRACIÓ DE TREBALLADORS / ES DE Orizonia
DIVENDRES 22 DE MARÇ A LES 12 HORES
DAVANT LES OFICINES DE CARLYLE (PROPIETARIS DEL GRUP)
AVINGUDA PAU CASALS 13 DE BARCELONA
 
  

El dia 19 de març, la Direcció d'Orizonia, un dels més importants grups empresarials del sector turístic de l'estat espanyol, a presentat concurs de creditors per liquidar l'empresa.
 

Més de tres mil treballadors desconeixen en aquest moment quina és la situació real de l'empresa, sense que ningú els asseguri si ni tan sols cobraran la nòmina del mes de març.
 

Els gestors d'Orizonia (Els fons d'inversió Carlyle, ICG i Vista), la classe política i les empreses de la competència han deixat caure a aquest grup demostrant un cop més que no els importa res el manteniment de l'ocupació o les condicions de vida de les persones. Orizonia mor no per falta de treball o futur sinó víctima de l'especulació financera i de l'carroñerismo empresarial. En aquests dies hem pogut comprovar com les empreses feien ofertes de treball als treballadors d'Orizonia a canvi de renunciar al seu indemnització o qualsevol dret que els correspongués després del tancament de l'empresa, propiciat per la mala gestió dels seus propietaris.
 

Des de CGT animem a tots els treballadors i ciutadania en general a donar suport als treballadors de Orizonia en les seves reivindicacions.
 

Orizonia està composta per diverses empreses de renom: Vibo Viatges (abans Viajes Iberia), Iberojet, Solplan, Viva Tours, Kirunna Travel, Emprendre (especialistes a Disneyland Paris), Condor, etc ...

Més informació:

MONICA LLOBERA
CGT-ORIZONIA
646 047 965

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció